VIDEO ⟩ Bļugeram rezultatīva piespēle, bet "Penguins" izlaiž milzu pārsvaru un zaudē "Red Wings"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pitsburgas "Penguins" hokejisti
Pitsburgas "Penguins" hokejisti Foto: AFP / Scanpix

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers trešdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā izcēlās ar rezultatīvu piespēli, tomēr viņā pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" komanda izlaida četru vārtu pārsvaru un atzina Detroitas "Red Wings" pārākumu.

Pitsburgas komanda savā laukumā papildlaikā piekāpās ar 4:5 (4:0, 0:2, 0:2, 0:1) piedzīvojot trešo neveiksmi pēc kārtas un ceturto zaudējumu pēdējās piecās spēlēs.

Latvijas uzbrucējs šajā mačā uz ledus pavadīja 13 minūtes un sešas sekundes, no kurām trīs minūtes un desmit sekundes spēlēja mazākumā. Bļugers izpildīja vienu metienu pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, vienreiz pārtvēra ripu, bloķēja divus metienus, uzvarēja sešos no deviņiem iemetieniem un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Pirmajā periodā pēc Bļugera un Niko Kapanena piespēlēm Drū O'Konors jau trešajā minūtē vadībā izvirzīja "Penguins", bet līdz pirmajam pārtraukumam mājinieki panāca pat 4:0 - divi precīzi metieni padevās Džeisonam Zakeram, viens - Džefam Kārteram.

Viesi tomēr nepadevās un katrā no nākamajiem diviem periodiem guva pa diviem vārtiem, bet papildlaikā izrāva arī uzvaru. "Red Wings" sastāvā pamatlaikā precīzi meta Dilans Larkins, Džo Veleno, Jūnatans Bergrēns un Deivids Perons, savukārt uzvaras vārtus papildlaikā guva Džeiks Velmans.

"Penguins" ar 44 punktiem 35 spēlēs ieņem piekto vietu Austrumu konferencē, bet "Red Wings" ar 37 punktiem 33 mačos ir desmitie.

Nākamo spēli Pitsburgas komanda aizvadīs jau piektdien, kad savā laukumā uzņems Ņūdžersijas "Devils" hokejistus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu