"Varu. Arī viena." Toma Grēviņa bijusī sieva pirmo reizi komentē abu šķiršanos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šovasar kļuva zināms, ka izjukusi dīdžeja Toma Grēviņa un podkāsta "Pa kluso" veidotājas Lauras Grēviņas laulība. Nu Grēviņa pirmo reizi žurnālam "Lilit" komentējusi šķiršanās iemeslus. 

Vaicāta, ko laulības šķiršana viņai parādījusi, Laura atbild: "Ka pati tikšu ar visu galā. Arī materiāli."

Grēviņa neslēpj, ka viņai bijis bail, vai viņa spēs nodrošināt ne tikai sevi, bet arī abu dēlus. "Un tad notika tā - kad es nonācu līdz lēmumam par laulības šķiršanu, pieauga cenas, karš, pēcpandēmija, un viss šķita absolūti nereāli, neiespējami. Tā tu visu apsver un apsver. Bet atkal un atkal saproti - tev patiesībā nav variantu. Jāspēj to izdarīt."

Tāpat šķiršanās laikā viņa nesaņēmusi cerēto atbalstu no tuviniekiem. "Tas vispār ir ļoti interesanti, kas notiek, kad pāris nolemj šķirties. Tevi biedē, īpaši sievieti; vīrieti gan ne. Vīrietim saka - tu atradīsi labāku, jaunāku... Sievietei atkal otrādi - kā tu tagad dzīvosi, tu taču viena nevarēsi, un kurš tevi tādu gribēs, ar bērniem... Ko nozīmē - nevarēšu viena? Cik daudz cilvēku patiesībā audzina bērnus vieni! Man ļoti palīdzēja tas, ka man bija atbalstošs draudzeņu loks.

Jā, esmu ļoti lepna, ka esmu šos procesus sakārtojusi. Ka tagad stāvu stabili. Un varu. Arī viena."

Grēviņa intervijā atklāj, ka šķiršanās process nav noticis ātri, taču, viņasprāt, abi pie šī lēmuma nonākuši vienā brīdī. "Mūsu ceļš uz laulības šķiršanu nebija ātrs. Bet vismaz viss notika mierīgi, bez liekas drāmas," saka Grēviņa, piebilstot, ka abi izšķīrās krietnu laiku pirms tas kļuva zināms publiski. 

Pilnu interviju ar Lauru Grēviņu lasi žurnāla "Lilit" decembra numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu