FOTO 2023. gada sagaidīšana kopā ar Latvijas mūziķiem un iemīļotām ekrāna zvaigznēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

31. decembrī plkst. 22.00 ikviens aicināts iesoļot jaunajā gadā kopā ar jaungada šovu "Nākamā pietura – 2023", kas pulcēs TV ētera personības un Latvijas labākos mūziķus, bet par vakara noskaņojumu parūpēsies mūziķis Intars Busulis.

Foto: Jaungada krāšņais šovs "Nākamā pietura – 2023"

"Sagaidīt 2023. gadu kopā ar Latvijas labākajiem mūziķiem un iemīļotajām TV3 ekrāna zvaigznēm izklausās vilinoši. Populāras dziesmas, dejas un viegls pieskāriens TV3 25. dzimšanas dienai. Varētu būt ideāls vakars, kurā nekas nevarētu noiet greizi, ja vien nebūtu Intara Busuļa, kurš uzņēmies visus nogādāt 2023.gadā, taču aizmirsis informēt, ka bez biļetēm viņš nevienu uz 2023.gadu neved. Kas notiks ar tām TV3 zvaigznēm, kurām nav biļešu? Uz šiem jautājumiem atbildes varēs gūt šovā, jo Intars Busulis piedāvās spēli, kurā būs iespēja tikt pie biļetēm, taču biļešu uz 2023.gadu visiem nepietiks…" pasākumu ieskicē tā scenārija autors Artūrs Dīcis.

Šovā piedalīsies TV3 ētera personības un seriālu aktieri – Kristīne Garklāva, Mārtiņš Spuris, Māris Grigalis, Agnese Drunka, Arnis Krauze, Edijs Bošs, Anita Altmane, Dāvids, Maija Rozīte-Krištopāne, Ivo Jurkāns, Rūta Dvinska, Kaspars Dvinskis, Artūrs Dīcis, Elīna Bojarkina, Edijs Zalaks, Armands Simsons, Ligita Mieze, Krista Zvirgzdiņa u.c.

Savukārt par muzikālajiem priekšnesumiem parūpēsies grupas "Tautumeitas", "Bujāns", "Bermudu Divstūris", "DaGamba", "Sudden Lights", "Credo", "Līvi", "Pērkons", "Dziļi Violets" un mūziķi Igo, Olga Rajecka, Ivo Fomins, Ralfs Eilands, Ozols, Katrīna Dimanta, Dārta Stepanova, kā arī citi mākslinieki, kuri jautrā un izklaidējošā kompānijā aicinās kopīgi nosvinēt veco gadu un kopā sagaidīt TV3 25. jubilejas gadu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu