"Tagad ir pavisam citas attiecības." Uldis Marhilevičs atklāj detaļas par savu laulību (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Uldis Marhilēvičs var lepoties ar skaistu laulību. Viņš ar sievu Janu laulībā ir jau 40 gadus. Viesojoties raidījumā "Kad viņš satiekas", Marhilēvičs pastāsta, kas, viņaprāt, ir abu veiksmes atslēga laimīgai laulībai. 

Viņam gan 40 gadi nemaz nešķiet daudz: "Tie laika līkloči - kāpumi un kritumi, pauguri un ielejas. No viena posma nākošajā, un tā tas veidojas. Tagad, protams, ir pavisam citas attiecības.

Tu reizēm brīnies, ka Dievs tev devis būt kopā tik ilgu laika posmu."

Vaicāts, kāds ir interesantākais laiks abu kopdzīvē, viņš teic: "Atmiņā nāk tas laiks, kad ilgi biju prom komandējumā Amerikā ar grupu "Remix". Gandrīz uz gadu." Viņš izspēlējis kādu joku ar sievu.

"Pēc pus gadu ilgas prombūtnes sievas brauca mūs apciemot. Un tad, kad viņas iebrauca Losandželosā, es menedžerim teicu, lai pasaka sievām, ka trīs dienas vēl nebūsim, bet tikmēr no malas noskatījāmies. Un tad mēs sievas pārsteidzām, iznākot no stūra ar ziediem rokās." To stāstos viņš smaida un saka, ka tās bija labas emocijas.

Atbildot uz jautājumu, kas ir tā laimes atslēga, kurai pateicoties izdevies saglabāt dzirksti attiecībās, viņš saka: "Tas viss tā dabīgi notiek, ar visu to, ka reizēm esmu mīnuss zīme mūsu attiecībās. Esmu reizēm pārāk traks."

Viņš uzsver, ka gadiem ejot, vairāk izprot vārda cieņa jēgu. "It kā tas ir pavisam vienkārši, un, ja tu to saproti, tad viss ir kārtībā. Un, protams, pacietība." Ar pacietību gan Marhilēvičam vēl esot jāpiestrādā. 

Ulda un Janas laulībā dzimis dēls Krists Marhilēvičs, kuram decembrī apritēja 34 gadi.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu