Policijā pieteikušies vīrieši, kas saistīti ar bronzas kaijas zādzību Jūrmalā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Valsts policija.

30. novembrī plkst. 23.08 Jūrmalā, netālu no Turaidas ielas, no soliņa pie izejas uz jūru, no vides objekta "Jūrmalas baltā kaija" tika nozagta viena bronzas skulptūra – kaija. Šodien, 30. decembrī, Valsts policija pavēstījusi, ka ir pieteikušies vīrieši, kas saistīti ar bronzas skulptūras zādzību un vēl vienas skulptūras bojāšanu. 

"Policijā ir pieteikušies vīrieši, kas saistīti ar bronzas skulptūras (kaijas) zādzību un vēl vienas skulptūras bojāšanu, kas notika 30. novembrī Jūrmalā, netālu no Turaidas ielas. Putns ir atgriezies Jūrmalā," vēsta Valsts policija.

Kā vēstīts, policijas rīcībā esošā informācija liecināja, ka vienas šādas bronzas skulptūras cena ir 3800 eiro un kopējie nodarītie zaudējumi Jūrmalas valstspilsētas administrācijai ir aprēķināti 8999,92 eiro.

Izmeklēšanas laikā VP Rīgas reģiona pārvaldes Jūrmalas iecirkņa likumsargi ieguva videonovērošanas kameru ierakstus, kuros redzami iespējamie vainīgie vīrieši.

VP atgādina, ka neviena persona netiek uzskatīta par vainīgu, kamēr tās vaina noziedzīga nodarījuma izdarīšanā netiek pierādīta likumā noteiktajā kārtībā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu