Ukrainas raķete trāpījusi Makijivkā. Nogalināti simtiem Krievijas karaspēka mobilizēto (19)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ukraiņu karavīri Doneckas apgabalā.
Ukraiņu karavīri Doneckas apgabalā. Foto: Reuters/ScanPix

Ukrainas raķete trāpījusi Krievijas okupētajā Doneckas piepilsētā Makijivkā. Ziņots, ka nogalināti vairāki simti mobilizēto, norāda kanāli ziņapmaiņas platformā "Telegram".

Ukrainas Bruņoto spēku stratēģiskās komunikācijas pārvalde savā "Telegram" kanālā vēsta, ka esot nogalināti 400 un ievainoti 300 cilvēki.

Krievijas iebrukumu Ukrainā atbalstošais kanāls "Carjgrad" raksta par vairākiem simtiem nogalināto, bet prokrieviskais kanāls "Operativnije svodki" - par 500 nogalinātajiem.

Mobilizētie bijuši izmitināti arodskolas ēkā, kurai Jaungada naktī trāpījusi Ukrainas raķete, kas palaista no iekārtas HIMARS.

Vairākas stundas pēc pirmo ziņu parādīšanās par Ukrainas raķešu triecienu Makijivkā ar paziņojumu klajā nākusi arī Krievijas Aizsardzības ministrija.

"Četrām raķetēm ar fugasa galviņām trāpot pagaidu dislokācijas vietai, dzīvību zaudēja 63 Krievijas karavīri," ministrijas oficiālo pārstāvi Igoru Konašenkovu citē ziņu aģentūra "Interfax".

Krievijas militāro jautājumu blogeris Boriss Rožins savā kanālā raksta, ka drupu novākšana turpinājusies vēl svētdienas vakarā.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu