Maija Silova pirmo reizi izsakās par savu laulības dzīvi (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maija Silova ar vīru
Maija Silova ar vīru Foto: publicitātes

TV seja un par Latvijas stila ikonu dēvētā Maija Silova jau divus gadus ir precētas sievas statusā. "YouTube" raidījumā "Generation Famous" viņa pirmo reizi runā par jauno statusu.

"Mēs bijām pieraduši 24 stundas kopā pavadīt laiku divatā un tad mēs sapratām, ka laikam [kāzas] ir pareizs lēmums, jo mums bija komfortabli. Es nekur to tā nepaziņoju un, ņemot vērā, ka tā ir mana pirmā kopādzīvošana ar kādu cilvēku," saka Maija.

Viņa turpina: "Man pat dažkārt ir grūti kaķi izturēt, kurš elpo blakus. Man bija interesanti, ka es varu pieņemt cilvēku tādā pastāvīgā laika nogrieznī - tas man bija atklājums."

Vaicāta, vai abiem bijis aktuāls dzīvesvietas jautājums, ņemot vērā, ka Maijas vīrs ir norvēģis, viņa atbild: "Protams, tas bija aktuāli no vīra puses, bet man viennozīmīgi gribējās palikt Latvijā. Viņš gribēja palikt Norvēģijā, un viņam likās, ka tā būtu pareizāk, ka mēs veidojam ģimeni Norvēģijā, bet es viņu pārliecināju, ka - Latvija! Paldies vīram par to! Šeit ir mani tuvinieki, šeit ir daudz kas izdarīts..."

Silova atklāj, ka attiecībās ar vīru iepazinusi sevi un daudz ko jaunu uzzinājusi. Savukārt, runājot par laulības laikā gūtajām atziņām, viņa secina: "Esot kopā, tu sāc uzdot jautājumus, ko tu vari tam cilvēkam, nevis, ko viņš var dot? Tā ir laba skola egoismam!"

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu