VIDEO ⟩ "Daudz ko neatceros..." UFC boss Jaungada naktī iesaistījies sitienu apmaiņā ar savu sievu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Deina Vaits
Deina Vaits Foto: AFP/SCANPIX

Skandāla epicentrā nonācis UFC prezidents Deina Vaits, kurš Jaungada naktī iesaistījies sitienu apmaiņā ar savu kundzi.

ASV portāla TMZ rīcībā nonācis video, kurā redzams, ka Deina Vaits Jaungada svinībās konfliktē ar kādu sievieti un pēcāk viņi viens otru iepļaukā. Sieviete, ar kuru Vaits konfliktē ir viņa ilggadējā sieva Anne Vaita.

Pats Vaits arī sarunā ar TMZ plašāk komentēja notikušo, norādot, ka rīkojies sev ļoti neraksturīgi.

"Kopā ar ģimeni brīvdienas pavadījām Meksikā. Diemžēl notika šis incidents. Gadiem esmu teicis, ka vīrietim nav nekādu attaisnojumu pacelt roku pret sievieti. Un tagad es ar TMZ tieši par to runāju.

Es daudz ko neatceros. Tika izdzerts liels alkohola daudzums, bet nav attaisnojumu. Es nemeklēju attaisnojumus. Tas nekad nebija noticis. Cilvēki teiks to, ko viņi teiks. Ir kā ir. Lai arī ko cilvēki teiktu, es to būšu pelnījis. Nezinu, kāpēc tā notika. Mēs ar sievu atvainojāmies viens otram un bērniem," sacīja UFC prezidents.

TMZ sazinājās arī ar Anni Vaitu, ar kuru Deina laulībā ir pavadījis gandrīz 30 gadus. Arī viņa pauda nožēlu par notikušo.

"Mēs ar Deinu esam precējušies gandrīz 30 gadus. Būtu visai maigi teikt, ka šāda rīcība ir viņam neraksturīga. Nekas tāds iepriekš nav noticis. Diemžēl mēs abi Jaungada naktī pārāk daudz izdzērām. Mēs abi pazaudējām kontroli pār notiekošo. Viens otram jau esam atvainojušies un ceram, ka apkārtējie cienīs mūsu privātumu," sacījusi Anne Vaita.

Deina Vaits par slavenās MMA organizācijas prezidentu kļuva 2001. gadā, kad viņš kopā ar bērnības draugiem Lorenzo un Franku Fretitām iegādājās UFC.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu