Kā Ints Teterovskis par zādzību saņēma tūlītēju karmas sitienu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Paula Čurkste/LETA

Diriģents Ints Teterovskis, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", pastāstīja, kādus nedarbus savulaik veicis un par to saņēmis arī bargu sodu. Par veikto noziegumu nostrādājusi tūlītēja karma.

"Brauciens uz Skandināviju. Mēs ākstījāmies, kārtējais benzīntanks. Uzliku saulesbrilles un ar tām izgāju no veikala nesamaksājis. Īsi pēc tam spēļu laukumā kāds bērns, braucot lejā pa trubu, ar kāju man trāpīja pa šīm saulesbrillēm - saplīsa gan brilles, gan traumēju uzaci."

Viņš turpina stāstu: "Ja nemaldos, tas bija Norvēģijā. Šajā pašā parkā bija zoodārzs."

Iegūtā trauma spēļu laukumā esot bijusi tik nopietna, ka bijis nepieciešams iesaistīt mediķus, taču zeme sveša un gaidīt ātro palīdzību, īpaši svešā valstī, arī nešķita labākais variants. Taču turpat blakusesošajā zoodārzā bija vetārsts, un, kā stāsta Teterovskis, viņš no galda nostūmis nost tīģerieni, kurai bija veicis operāciju, un ķērās pie Inta uzacs.

"Viņš man sašuva uzaci ar diegu, ar ko šuj putnus, tas esot vissmalkākais, kāds ir. 15 minūtes, un es jau varēju pievienoties pārējiem uz pusdienām." 

"Kauns baigais, bet katram vajadzētu piedzīvot šādu karmas atspērienu, lai nekad tā vairs nedarītu," pamācoši noteic Teterovskis.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu