Brazīlijas futbola superzvaigzne Neimars dzimtenē izpelnījies kritiku par neierašanos uz Pelē bērēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Neimars
Neimars Foto: SIPA/Scanpix

Brazīlijas futbola superzvaigzne Neimars dzimtenē izpelnījies kritikas devu par neierašanos uz leģendārā amata brāļa un tautieša Pelē bērēm, vēsta Francijas medijs "RMC Sport".

3. decembrī noslēdzās atvadas no leģendārā brazīliešu futbolista Pelē. Lai arī sākotnēji izskanēja informācija, ka Neimars ir devies uz Brazīliju, lai teiktu ardievas sava sporta ikonai, pēcāk kļuva zināms, ka šī informācija nav patiesa un futbolists paliks Parīzē.

Neimara vietā Pelē bēres apmeklēja viņa tēvs. Publiskajā telpā par pamatojumu šādam lēmumam tiek minēts Neimara kluba Parīzes "Saint-Germain" lēmums futbolistu neatbrīvot.

Tajā pašā laikā Lionels Mesi klubam vēl nav pievienojies pēc triumfa Pasaules kausā. Savukārt Akrafs Hakimi un Kiljans Mbapē vēl nesen klātienē vēroja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēli.

"Brasil Urgente" ziņu diktors Hose Luiss Datena Neimaram veltīja kritiku, norādot, ka tāda statusa futbolists kā viņš varējis sist dūri galdā, pieprasot atļauju doties uz dzimteni.

"Ja Neimars būtu gribējis, viņš ierastos. Viņš varēja piespiest PSG sevi palaist. Viņš to jau vairākkārt ir darījis, lai dotos uz ballītēm. Kāpēc gan nepieprasīt PSG atļauju atvadīties no Pelē. Es domāju, ka Neimaram kā brazīliešu futbolistam bija pienākums ierasties pie Pelē zārka un atvadīties. Tas bija svarīgi Brazīlijas futbolam," Datenu citē Francijas medijs "RMC Sport".

Iepriekšējās sezonās Neimars vairākkārt izpelnījies kritiku par spēļu izlaišanu, lai apmeklētu savas māsas dzimšanas dienu svinības.

Parīzes "Saint-Germain" šobrīd ar 44 punktiem 17 spēlēs Francijas augstākajā līgā ieņem pirmo vietu, par četriem punktiem apsteidzot "Lens" futbola klubu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu