Ķēniņš "Lausanne" pirmās līgas komandā atgriežas ar zaudējumu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ronalds Ķēniņš
Ronalds Ķēniņš Foto: Lausanne Hockey Club/Facebook

Šveices hokeja virslīgas (NL) komandā "Lausanne" trešdien atgriezās Latvijas uzbrucējs Ronalds Ķēniņš, bet komanda ar Ivaru Punnenovu vārtos piedzīvoja sakāvi pret ”Zug”.

Punnenovs tika galā ar 28 no 34 metieniem un mača 51.minūtē tika nomainīts, vienībai izbraukumā zaudējot ar 0:6 (0:0, 0:4, 0:2).

Ķēniņš, kurš gada nogalē tika izīrēts pēc spēka otrās līgas komandai "Sierre", atgriešanās mačā laukumā pavadīja 14 minūtes un 36 sekundes, no kurām minūti un 15 sekundes spēlēja mazākumā un četras sekundes vairākumā. Latviešu uzbrucējs metienus vārtu rāmī neizpildīja, bloķēja divus mājinieku raidījumus un maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Ķēniņš šosezon NL aizvadījis 28 mačus, kuros guvis divus vārtus, atdevis divas rezultatīvas piespēles un nopelnījis negatīvu lietderības koeficientu -3. "Sierre" rindās latvietim divās spēlēs divas rezultatīvas piespēles.

Punnenovs NL šosezon 27 cīņās vidēji ielaidis 2,72 ripas un atvairījis 91,93% metienu un atdevis vienu rezultatīvu piespēli.

Turnīra tabulā līdervienība ir Latvijas uzbrucēja Denisa Smirnova pārstāvētā Ženēvas "Servette" vienība, kas 33 mačos izcīnījusi 66 punktus, kamēr "Lausanne" ar 37 punktiem ir priekšpēdējā starp 14 komandām.

Iepriekšējā sezonā NL otro reizi pēc kārtas uzvarēja "Zug" hokejisti, kuri finālsērijā ar 4-3 pieveica Cīrihes "Lions".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu