Felipe Gabriels atkal mīlinās ar brazīliešu dīdžejmeiteni Tainu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: felipegabrieldsx/ Instagram

Brazīliešu izcelsmes futbolists un influenceris Felipe Gabriels Ksavjērs atkal atsācis attiecības ar efektīgo brazīliešu dīdžejmeiteni Tainu, ar kuru uz laiku bija pašķīries, liecina Felipes "Instagram" publiskotā informācija.

Felipe novembrī atklāja, ka attiecībās iestājies atsalums, taču viņš neizslēdza iespēju, ka tās varētu atjaunot.

"Mums ir pauzīte, bija grūti ar visu attālumu. Viņa ir ļoti greizsirdīga, un es arī biju bišķiņ greizsirdīgs, kad viņa bija prom," iepriekš atklāja Felipe.

Novembrī Felipe devās uz Brazīliju. Rādot, kā Felipem klājas, ik pa laikam Tainu varēja redzēt fotogrāfijās un video. Sveicot visus jaunajā gadā, Felipe nepārprotami lika saprast, ka attiecības ar Tainu ir atjaunojis, publiskojot romantisku brīdi.

Arī Taina ierakstu komentējusi, rakstot: "Te amo lindo," kas tulkojumā no portugāļu valodas nozīmē: "Mīlu tevi, skaistais."

Laikā, kad abi bija pašķīrušies, Felipe bijis Tainai uzticīgs, jo, kā viņš pats saka, patiesi viņu mīlējis.

"Apollo.lv" jau iepriekš vēstīja, ka Felipe šā gada sākumā satuvinājās ar brazīliešu dīdžejmeiteni vārdā Taina. Abi iepazinušies pērnā gada janvārī, kad Felipe viesojies dzimtajās mājās, un savstarpējā kaisle starp dienvidniekiem uzvirmojusi visai ātri. Taina arī vairākkārt viesojās Latvijā.

Iepriekš Felipe sešus gadus bija attiecībās ar latvju daiļavu vārdā Rēzija Stepka. Pēc šķiršanās Felipe atzina, ka pie laimīgo attiecību iziršanas pats vien bijis vainīgs - viņš ļoti aizrāvies ar savu darbu un vairs nav veltījis Rēzijai pietiekoši daudz uzmanības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu