VIDEO ⟩ Šefpavārs Zommers nogaršo kaimiņzemē ražotos čipsus ar sieviešu dzimumorgānu garšu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Kaimiņzemes veikalu plauktos nesen parādījās zīmola "Chazz" čipsi ar sieviešu dzimumorgānu garšu. Tos nogaršojis arī šefpavārs un restorāna īpašnieks Raimonds Zommers, liecina televīzijas kanāla TV3 raidījuma "Bez tabu" sižets.

Pēc kā patiesībā garšo šie čipsi? Uz šo jautājumu atbildi centās rast Zommers. "Čipsi kā čipsi. Garšo pēc kartupeļiem un eļļas. Fantastisks uzraksts, lai vismaz vienreiz katrs tos nopirktu. Baudot jūtu sāli, kartupeļu garšu, zaļumus un citronu sulu, nekas īpašs."

Jau tika vēstīts, ka Lietuvas tiesībsargi nolēma, ka čipsi diskriminē un pazemo sievietes un rada sabiedrībā priekšstatu, ka viens dzimums ir pārāks par otru. Tāpēc

zīmols nācis klajā ar vēl vienu inovāciju – dzimumlocekļa čipsiem, kas tirdzniecībā nonāks nākamgad.

"Chazz" līdzīpašnieks Žilvins Kulvinskis skaidroja: "Cilvēka ķermenis un body positive ir trends visā pasaulē. Tā ir cilvēka pozitīva attieksme pret savu ķermeni.

"Mēs esam radījuši garšīgu lietu, kas cildina ķermeni un mudina cilvēkus izmēģināt jaunas lietas. Ja viņi to nav izmēģinājuši. Ja ir, šis viņiem nebūs nekas jauns,” piebilst Kulvinskis.

Vairāk skaties video:

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu