Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

"Mums nav 15 minūšu sekss." Anna Sedokova atklāj pikantērijas par savu seksa dzīvi ar vīru (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: janis.timma/ Instagram

Dziedātāja Anna Sedokova nekautrējas publiski runāt par intīmām tēmām un savu privāto dzīvi. Viesojoties raidījumā "Sievietes forums" (Женский Форум), Anna ieskicēja savu mīlas dzīvi ar vīru, basketbolistu Jāni Timmu.

Viņa atklāja pikantērijas par savu seksa dzīvi, stāstot, ka sekss ar vīru neilgst 15 minūtes, bet gan vismaz divas stundas. "Mums nav 15 minūšu sekss. Dažreiz es vēlos, lai tas būtu tik īss, bet mans vīrs ir nepiesātināms. Nu taisnība! Dažreiz es gribu mazāk," atzinās dziedātāja.

Sarunā viņa atklāja arī to, ka dzimumakts reiz ildzis pat vairākas diennaktis. "Ieslēdzāmies istabā un reiz mīlas priekiem nodevāmies divas diennaktis."

Stāstot par savu seksa pieredzi, Anna uzskata, ka laikam patiesībā nav nozīmes, svarīgas ir emocijas. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)

Raidījumā viņa neslēpa savu sašutumu par to, ka vīrietis sievieti nebildina, esot ilgstošās attiecībās. Viņasprāt, ja vīrietis vairākus gadus saka, ka krāj naudu gredzenam, tas ir muļķīgs attaisnojums. Viņa šādus vīriešus nesaprot un iesaka sievietēm sevi novērtēt.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pavisam nesen pāris nosvinēja otro kāzu gadadienu. Gan Sedokova, gan Timma šim notikumam veltīja publikāciju soctīklos.

Timma rakstīja īpaši romantiskus vārdus, pastāstot, cik ļoti mīl sievu un ir pateicīgs viņai.

Timma ir desmit gadus jaunāks par Sedokovu. 2020. gadā Timma un Sedokova mija laulības gredzenus. Šī ir basketbolista otrā laulība. Viņš bija precējies ar Sanu Timmu. Pāris izšķīrās pēc tam, kad Timma pievienojās Maskavas "Himki" komandai un aizbrauca uz Maskavu, kur satika Sedokovu - slavenu ukraiņu izcelsmes dziedātāju.

Vairāk skaties video:

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu