Populārā "Netflix" seriāla "Stranger Things" zvaigzne Šnaps "iznāk no skapja" (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters / Scanpix

ASV zinātniskās fantastikas šausmu seriāla "Stranger Things" zvaigzne Noa Šnaps "iznācis no skapja", taču ļoti oriģinālā veidā.

18 gadus vecais "Stranger Things" aktieris Noa Šnaps aizvadītajā diennaktī publicēja video savā "TikTok" 37,1 miljoniem sekotāju, ka pateicis ģimenei un draugiem par savu netradicionālo orientāciju.

"Kad es beidzot pateicu saviem draugiem un ģimenei, ka esmu gejs, pēc tā, ka biju nobijies un "skapī" 18 gadus, viss, ko viņi pateica, bija "mēs zinām"."

Jaunā aktiera publiskotajam atzīšanās videoklipam "Tik Tok" platformā ir jau vairāk nekā 31 miljons skatījumu, tas ir apbērts ar vairāk nekā 6,7 miljoniem "sirsniņu", un tam ir pievienoti arī vairāk nekā 298 tūkstoši komentāru.

@noahschnapp

I guess I’m more similar to will than I thought

♬ original sound - princessazula0

Atklātajā video Noa Šnaps atklāja arī būtisku "Stranger Things" šova detaļu par savu tēlu. Viss slēpjas šī "Tik Tok" video aprakstā, ko ir pievienojis pats aktieris:

"Esmu vairāk līdzīgs Vilam, nekā man likās" - liekot noprast, ka Vils no "Stranger Things" šova ir gejs.

"Nepārprotiet mani, pēdējā šova sezona par to lika noprast visiem, jo viņš bija tik ļoti bēdīgs, ka viņa labākais draugs Maiks nepievērš viņam uzmanību, kad viesojas pie viņiem Kalifornijā."

"Stranger Things" nu jau kļuvis par globālu fenomenu. Seriāls popularitāti ieguvis jau visā pasaulē un tiek dēvēts par "Netflix" hitu.

Foto: AP/Scanpix
Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu