VIDEO ⟩ "Mēs lepojamies ar savu kolēģi." Kundziņsalā ielūzušo zēnu izglābis VP darbinieks

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/Rīgas pašvaldības policija

Kundziņsalā kāds zēns pakļuva zem ledus, un nelaimi pamanīja garāmbraucošais Valsts policijas darbinieks. Vīrietis devās bērnam palīdzēt, vēsta raidījums "Degpunktā".

Astoņus gadus veca puisēna vecākiem trešdiena, 4. janvāris, bija pārdzīvojumu pilna. Viņi saņēma nepatīkamu zvanu – dēls ielūzis ledū.

Bērni nezināja, ko iesākt, taču notiekošo pamanīja garāmbraucošais kravas automašīnas šoferis, kurš metās zēnam palīgā.

Bērna vecāki notikuma vietā ieradās neilgi pēc Rīgas pašvaldības policijas darbiniekiem.

Pēc brīža vecākiem izdevās sazvanīt kravas automašīnas šoferi, un viņš atgriezās Kundziņsalā, lai izstāstītu, kā viss notika. Izrādās, bija piesteidzies vēl kāds palīgs. Kravas automašīnas šoferis ir Valsts policijas darbinieks.

Valsts policijas (VP) Rīgas reģiona pārvaldes (RRP) Kārtības policijas pārvaldes (KPP) Operatīvās vadības biroja (OVB) priekšnieks Egīls Ezis stāsta: "Tad, kad kolēģis nokļuva līdz zēnam, viņš saskārās ar grūtībām, jo ūdenstilpē bija diezgan dziļš, zēns bija smags, – viņa drēbes bija piesūkušās ar ūdeni. Problemātiski bija izkļūt no ūdens ārā. Paldies citam garāmbraucējam, kas ar palīglīdzekli – zaru – palīdzēja izkļūt ārā."

"Mēs lepojamies ar savu kolēģi, pateicība viņam un tiem, kas palīdzēja glābšanas darbos. Vecākiem ar bērniem jāizrunā, ka atrasties uz ledus ir bīstami, ka ir laikapstākļu maiņas un nav jāpārbauda ledus stiprība," saka VP pārstāvis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu