Slimnīcā būtiski pasliktinājusies prokremliskā kinorežisora Ņikitas Mihalkova veselība

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ņikita Mihalkovs.
Ņikita Mihalkovs. Foto: AFP/SCANPIX

Krievu kinorežisors Ņikita Mihalkovs pirms dažām dienām tika hospitalizēts ar kovida izraisītām komplikācijām. Tagad viņa stāvoklis ir ievērojami pasliktinājies un viņš ticis pārvests uz intensīvās terapijas nodaļu, ziņo aģentūra UNIAN.

Viņam tika diagnosticēta abpusēja pneimonija un intoksikācija, ziņo Krievijas mediji. Tiek vēstīts, ka Mihalkovs jau vairākas dienas pirms hospitalizācijas slikti juties.

Portāls "Apollo.lv" 5. janvārī ziņoja, ka kara noziedznieka Vladimira Putina lakstīgala Ņikita Mihalkovs ievietots slimnīcā ar koronavīrusa izraisītu pneimoniju, viņa stāvoklis tika vērtēts kā smags.

Līdz šim vislielāko ievērību ieguvusi Mihalkova 1994. gada filma "Saules nogurdinātie", kas apbalvota gan ar Kannu kinofestivāla lielo balvu, gan arī ar Amerikas Kinoakadēmijas balvu kategorijā "Labākā filma svešvalodā".

Izmantojot gūtos panākumus, Mihalkovs nodrošināja līdzekļus jaunam projektam un 1998. gadā uzņēma lielbudžeta filmu "Sibīrijas bārddzinis". Par šo filmu tās veidotāji saņēma Krievijas Federācijas valsts prēmiju literatūras un mākslas jomā.

Pērn Mihalkovs bijis pārliecināts, ka dalība "Oskaru" sacensībā ir bezjēdzīga.

Viņa tēvs Sergejs Mihalkovs bija gan PSRS, gan Krievijas valsts himnas vārdu autors.

Ņikita Mihalkovs ir aktīvs Putina režīma atbalstītājs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu