"Barcelona" nostiprina vadību Spānijas "La Liga" tabulā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Barcelona" futbolisti
"Barcelona" futbolisti Foto: AP/Scanpix

Spānijas futbola čempionāta spēcīgās divīzijas - "La Liga" - vadībā svētdien nostiprinājās "Barcelona", kas viesos pieveica Madrides "Atletico" vienību.

Pirms 16.kārtas mačiem "Barcelona" un Madrides "Real" bija vienāds punktu skaits, tomēr madridieši sestdien ar 1:2 (0:0) viesos piekāpās "Villareal", kamēr "Barcelona" svētdien ar 1:0 (1:0) apspēlēja "Atletico", iegūstot trīs punktu pārsvaru tabulā.

Vienīgos vārtus Barselonas kluba rindās svētdien guva Osmans Dembelē, kurš precīzi sita mača 22.minūtē.

"Tas ir pieteikums [uz titulu]," pēc spēles teica "Barcelona" galvenais treneris Šavjers Ernandess Kreuss jeb Šavi. "Parādījām, ka esam īsti titula kandidāti."

Mača izskaņā par rupjību sarkanās kartītes nopelnīja "Barcelona" uzbrucējs Ferrans Torress, kā arī "Atletico" aizsargs Stefans Savičs.

Šī Barselonas komandai, kas spēlēja bez diskvalificētā "La Liga" labākā vārtu guvēja Roberta Levandovska, bija pirmā uzvara čempionātā pār "Atletico" kopš 2019.gada.

"La Liga" kopvērtējumā "Barcelona" pēc 16 mačiem ir 41 punkts, par trim punktiem mazāk ir "Real", bet trešo vietu ar 32 punktiem ieņem Sansevastjanas "Real Sociedad", kas svētdien ar 2:0 viesos uzvarēja "Almeria" vienību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu