"Kā ar skūpstiem un 69 pozas izpildi centra dzīvoklī?" Miks Ozoliņš cenšas atspēkot randiņšova dalībnieces pausto (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Miks Ozoliņš/Facebook

Skandalozais režisors Miks Ozoliņš atklāj randiņšova "50 dolāru randiņš" īstās aizkulises. Pēc šova parādīšanās TV ekrānos dalībnieces izsaka neglaimojošas piezīmes viņa virzienā. 

"Vēlos jums atklāt īstās aizkulises laikā, kad man atkal mēģina veidot "melno PR", atklājot kārtis par "svētajām avīm", kuras cenšas izskatīties publiski daudz "tīrākas", nekā ir. Santas Balodes liekulība kaitina arvien vairāk," "Facebook" raksta Ozoliņš. 

Īsi pēc šova parādīšanās GO3 viena no šova dalībniecēm, tumšmate Santa Balode no Liepājas atklāja, ka šovam neesot nemaz pieteikusies, kā tika raidījumā teikts. Viņa uzsvēra arī to, ka pēc šova neplānoja turpināt tikties ar Ozoliņu. Viņa pārmeta Mikam arī pārlieku lielo uzbāzību, un vēl...

Ozoliņš gan apgalvo, ka abi tikušies ne reizi vien, un nu sagatavojis publisku runu savai aizstāvībai: 

"Pirmkārt, Santa ir meitene, kura atnāca uz randiņu šovu ar vienu no skandalozākajiem latviešiem, kurš, veidojot šovu, bija pilnībā brīvs vīrietis. Santa, kura it kā "nekur nepieteicās", atnāca uz šovu, esot attiecībās ar citu vīrieti, kuru pilnībā "uzmeta" pēc mūsu filmēšanas, tāpēc arī kameru priekšā skūpsti vēl nesekoja, un viņa sacīja "atslābsti" un "man ir savas robežas, kuras negrasos pārkāpt".

Tad nu gan robežas! Uz randiņiem ar citiem čaļiem, kamēr dzīvo ar savējo, var iet, bet nu skūpstīties utt. var tikai no 3. randiņa…

Otrkārt, "trešā randiņa visdrīzāk nebūs." Tiešām? 

Un kā ar trešo, ceturto, un piekto randiņu Rīgas restorānos un kafejnīcās, kā arī skūpstiem un 69 pozas izpildi centra dzīvoklī?

Treškārt. "Vīrišķais aizvainojums par atraidījumu?" Drīzāk gan otrādi, saprotot, ka uz Ameriku tomēr aicināta netiek, un video "Īstā" (skat. manā IG un YT) nebija par Santu… ups.

Man pietika ar dažiem randiņiem, lai saprastu, ka es neesmu priekš viņas, un otrādi. Un galavārdā. "Miks ar šo frāzi radīja iespaidu, ka es meklēju tikai vīriešus līderus, populārus cilvēkus." Un, ka "šis izteikums nebija pieņemams".

Ziniet, man varētu būt nepieņemams fakts, ka romantiska vakara laikā, restorānā man meitene pati stāsta, kā ļāvusies, lai viņu savaldzina precēts un atpazīstams sportists. Un, vai viņa mani attiecibās neuzmestu tāpat kā čali, kurš palika mājās, kamēr Santa pa Rīgu vazājās ar Ozoliņu. Un par jūsu noslēpumu - sportistam arī "likās", ka tas paliks tikai starp jums".

Acīmredzami, atkal uz mana rēķina citi veido sev PR, saņem klikšķus uz mājas lapām, un kāpēc tad es vienmēr izrādos tik "skandalozs", pat ja tāds necenšos būt. Tagad un turpmāk- es vienkārši esmu un būšu atklāts. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka "Go3" jau no decembra ir vērojams piedzīvojumu šovs "50 dolāru randiņš", kurā režisors, autors un raidījumu veidotājs Miks Ozoliņš uz sava iecienītā "Harley-Davidson" motocikla apceļo Latviju un iepazīstas ar vietējām piedzīvojumu meklētājām.

Katrā sērijā Miks tiekas ar kādu daiļā dzimuma pārstāvi, kura viņam izrāda savu dzimto vai labi pazīstamo pilsētu. Abiem kopā ir jāizdomā, kā, nepārsniedzot 50 dolāru budžetu, aizraujoši pavadīt laiku. 

Foto: Mika Ozoliņa šovs

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu