18 gadu vecumā mirusi viena no MMA spožākajām jaunajām zvaigznēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Vien 18 gadu vecumā mūžībā devusies viena no perspektīvākajām jaunajām jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonēm Viktorija Lī, savā "Instagram" kontā pavēstījusi viņas māsa Andžela.

Kā norādījusi viņas māsa, jaunās cīkstones dzīvība izdzisusi aizvadītā gada 26. decembrī. Tiesa, Andžela Lī māsas nāves iemeslu tā arī neatklāja.

"Viņa aizgāja pārāk agri, un mūsu ģimene kopš tā laika ir pilnībā sagrauta. Mums viņas pietrūkst vairāk par visu. Mūsu ģimene un dzīve vairs nekad nebūs tāda kā iepriekš. Viktorija bija labākā mazā māsa, meita, mazmeita un krustmāte pasaulē," rakstīja Andžela Lī.

Viktorija nāca no cīkstoņu ģimenes. Kā jau minēts, viņas māsa Andžela ir "One Championship" čempione, savukārt viņas brālis Kristians Lī ir šīs organizācijas 77 kilogramu divīzijas čempions. Gan cīkstones brālis, gan māsa viņu savulaik nosaukuši par savas ģimenes perspektīvāko cīkstoni. Viktorija Lī savu pēdējo cīņu aizvadīja 2021. gada septembrī, bet sportā grasījās atgriezties 2023. gadā.

Arī Viktorija Lī cīnījās spēcīgajā "One Championship" organizācijā, kur viņas māsa Andžela ir vieglākās svara kategorijas čempione. Savas profesionālās karjeras laikā viņa izcīnīja trīs uzvaras tikpat cīņās. Viktorija Lī bija "One Championship" jaunākā cīkstone.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu