"Biju iedomājusies, ka būsim kopā līdz mūža galam." Adriana Miglāne izsakās par neseno šķiršanos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: adrianamiglane/Instagram

Dziedātāja Adriana Miglāne ir viena no "Supernovas" pusfinālistēm, kura cīnīsies par iespēju pārstāvēt Latviju Eirovīzijā, taču šis nav vienīgais notikums viņas dzīvē. Viņa nesen paziņoja par šķiršanos no sava vīra un bērna tēva Krišjāņa. Nu viņa izdevumam "Privātā Dzīve" pastāstīja gan par gaidāmo konkursu, gan ieskicēja šķiršanās iemeslus.

"Kad man paziņoja, ka esmu tikusi pusfinālā, biju neizsakāmi laimīga," atklāj mūziķe. Dalība "Supernovā" būs viņas atgriešanās mūzikā, jo uz laiku tā bija atlikta malā, audzinot dēliņu Hugo.

Jaunais gads Adrianai sācies ar lielām pārmaiņām arī privātajā dzīvē. Decembra beigās viņa paziņoja, ka izjukusi viņas un Krišjāņa Sondora septiņus mēnešus ilgusī laulība.

"Esmu ļoti atklāts cilvēks, saku, kā ir, un neuzskatu, ka jādzīvo kā "Instagram" laimīgajās bildītēs, ja tā nemaz nav. Negribu radīt iespaidu, ka mana dzīve ir perfekta. Nedomāju arī, ka šis paziņojums varētu ietekmēt manu rezultātu "Supernovā", teic Adriana.

Neskatoties uz grūto periodu privātajā dzīvē viņa piebilst, ka saņēmusi daudz atbalsta vēstuļu un labus vēlējumus, kas stiprina.

"Nekad nebiju domājusi, ka manā dzīvē notiks tā, kā notika. Biju iedomājusies, ka būsim kopā līdz mūža galam.

Taču mans vīrs bieži devās uz ārzemēm, un tāpēc kopā būšana nebija viegla. Es darīju visu, kas bija manos spēkos, bet ar to nepietika. Taču laiks dziedē visu."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka dziedātāja par šķiršanos paziņoja ar sociālās vietnēs "Instagram" starpniecību. Pavēstot jaunumus, viņa rakstīja, ka dzīvē tā notiek. Kā vienu no šķiršanās iemesliem viņa minēja dažādos skatījumus uz dzīvi. Neskatoties uz bēdīgo notikumu, viņa ir pārliecināta, ka abi būs labākie vecāki dēlam Hugo. Viņa arī lūdza nenosodīt nevienu pusi, sakot, ka "tā vienkārši notiek, dzīve turpinās".

Dziedātāja un digitālā satura veidotāja par precētu sievu kļuva šogad aprīlī pēc dažu gadu draudzības ar Krišjāni Sondoru.

Par saderināšanos dziedātāja paziņoja pērnā gada septembrī. 2020. gada augustā abi kļuva par vecākiem dēlam Hugo un pērn atzīmēja dēla divu gadu jubileju.

Pērnā gada 10. oktobrī viņa dalījās ar skumju vēsti - Adriana zaudēja savu vēl nedzimušo bērniņu. Dziedātāja dalījās ar emocionālu video, kurā neslēpa savas asaras par zaudējumu. "Par vienu manu aizstāvi vairāk. Nekad nedomāju, ka iešu kam tādam cauri. Tik daudz jautājumu, tik maz atbilžu. Tas ir tik grūti. Cerība nav pazudusi. Mums noteikti viss vēl priekšā! Laiks dziedē! Mēs esam daudz, katra ar savu stāstu, bet ko gan nevar māmiņas? Visu var!"

Lai gan dziedātājas dzīvē pēdējo mēnešu laikā ir norisinājušies dažādi dzīves pārbaudījumi, viņa ir gatava atsākt savu skatuves karjeru.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 10. janvāra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu