"Kontakts ar viņu ir pazudis." Porgants beidzot runā par sarežģītajām attiecībām ar meitu, maestro mazmeitu Annamariju (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Lita Krone/LETA

Nupat ceremonijā "Grābeklis" tika sumināti labākie komiķi. Balvu par mūža ieguldījumu Latvijas komēdijā saņēma 90. gados slavenā humora šova "Imanta–Babīte" darboņi. Pirmo reizi pēc ilgāka laika sabiedrībā parādījās arī tā zvaigzne Dainis Porgants, kurš izdevumam "Privātā Dzīve" stāstīja gan par savu karjeru, gan privāto dzīvi.

Jau daudzus gadus Porgants izvēlas darboties aizkadrā un publikā parādās reti. Sarunā Porgants teica, ka jau sen aizgājis no komēdijas žanra: "Šobrīd praktiski nodarbojos tikai ar to, ka rakstu un ierunāju latviski ārzemju filmu un seriālu tekstus.

Raujos uz visām pusēm un priecājos, ka man ir darbs."

Nupat aizvadīti arī Ziemassvētki un Jaungads, tos aktieris pavadījis klusi un mierīgi ģimenes lokā. "Ciemos atbrauca meita Elizabete Laura, kas nu jau ir liela. Ļoti talantīga, studē Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijā. Jaunākais dēls Rihards dzīvo ar mums un mācās Rīgas Doma kora skolā. Dēlam labi padodas spēlēt klavieres.

Tās gan jāspēlē gana regulāri, ne vienmēr viņš uz to nasks," nosmej Porgants.

Runājot par savu vecāko meitu Annamariju Paulu – maestro Raimonda Paula mazmeitu – aktiera balss kļūst skumja: "Kontakts ar viņu ir pazudis. Neesam ne tikušies, ne redzējušies... Ko var darīt? Tā dzīvē notiek."

Vaicāts, vai vēlētos satikties ar vecāko meitu, Porgants teic: "Ir pagājis ļoti, ļoti daudz laika, tāpēc tas nav viegli apspriežams jautājums. Domāju, ka to rādīs laiks..."

Annamarija Paula ir maestro Raimonda Paula meitas Anetes un Daiņa Porganta atvase. Kā zināms, Annamarijai ar tēvu Daini nekad nav izveidojušās tēva un meitas attiecības.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 10. janvāra numurā.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu