NFL spēlētājs Hemlins nepilnu nedēļu pēc sirds apstāšanās jau izlaists no slimnīcas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Damars Hemlins
Damars Hemlins Foto: AP/Scanpix

Sirds apstāšanos pārcietušais Nacionālās futbola līgas (NFL) kluba Bufalo "Bills" spēlētājs Damars Hemlins jau izlaists no slimnīcas, vēsta ārzemju mediji.

Jau ziņots, ka Hemlins mačā 3. janvāra mačā pret Sinsinati "Bengals" laukumā pēkšņi saļima. Pēcāk publiskajā telpā parādījās informācija, ka 24 gadus vecajam spēlētājam apstājusies sirds.

Hemlins slimnīcā tika nogādāts kritiskā stāvoklī un tika pieslēgts mākslīgajai elpināšanai, jo cietušas bija viņa plaušas. Tomēr, turpinoties atlabšanas procesam, parādījās arvien vairāk labu ziņu par viņa veselības stāvokli.

Tagad ārzemju mediji ziņo, ka Hemlins ir izrakstīts no slimnīcas un atgriezīsies Bufalo. Arī pats futbolists savā "Twitter" kontā vērsies pie faniem.

"Bija patiesi kolosāla sajūta redzēt, kā pasaule ap mani sanāca kopā. Mīlestību, ko sajutu no jums, plānoju atdot apkārtējai pasaulei," rakstīja Hemlins.

Futbolists arī pateicās vietējai Sinsinati slimnīcai un norādīja, ka jau atrodas savas pilsētas medicīnas iestādē.

"Pateicos par lielisko aprūpi, ko saņēmu UCMC. Esmu priecīgs atgriezties Bufalo. Ārsti un māsiņas Bufalo galvenajā slimnīcā man liek justies kā mājās," savā "Twitter" kontā norādīja Hemlins.

"Bills" ar 13 uzvarām 16 mačos jau ir nodrošinājusi uzvaru Austrumu divīzijā.

Hemlinu 2021. gada NFL draftā "Bills" izvēlējās sestajā kārtā ar kopējo 212. numuru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu