Ratnieks vēlas savienot Rīgas vicemēra amatu ar virkni citu amatu (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Edvards Ratnieks piedalās preses konferencē, kurā informē par desmit SIA "Rīgas satiksme" autobusu dāvinājumu Kijivas pilsētai un ziedojumu akciju autobusu piepildīšanai ar humāno palīdzību.
Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Edvards Ratnieks piedalās preses konferencē, kurā informē par desmit SIA "Rīgas satiksme" autobusu dāvinājumu Kijivas pilsētai un ziedojumu akciju autobusu piepildīšanai ar humāno palīdzību. Foto: Lita Millere/LETA

Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Edvards Ratnieks (NA/LRA) lūdz izsniegt atļauju savienot vicemēra amatu ar vairākiem amatiem dažādās institūcijās, liecina Rīgas domes Finanšu un administrācijas lietu komitejā iesniegtie dokumenti.

Ratnieks vēlas savu amatu savienot ar valdes līdzpriekšsēdētāja amatu biedrībā Rīgas un Pierīgas pašvaldību apvienība "Rīgas metropole", valdes locekļa amatu Mērsraga ostas pārvaldē un valdes locekļa amatu biedrībā "Latvijas Nākotnes apvienība".

Viņš arī informējis, ka ir zemessargs, Rīgas domes Budžeta komisijas priekšsēdētāja vietnieks, darbojas "Latvijas Pašvaldību savienības" biedru kongresā un domē, viņš ir Rīgas plānošanas reģiona attīstības padomes loceklis un attīstības padomes priekšsēdētāja vietnieks kā arī mātes pilnvarnieks ar universālpilnvaru.

Par atļauju Ratniekam savienot vicemēra amatu ar citiem amatiem, Finanšu un administrācijas lietu komiteja lems ceturtdien, 12.janvārī.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu