"Nevajag nevienu kopēt vai vienkārši skaisti izskatīties." Eilands komentē neveiksmi "Supernovā"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ralfs Eilands/Facebook

Muzikālā apvienība "Mēs jūs mīlam", kuras sastāvā ir Ralfs Eilands un Kaspars Breidaks, izdevuši jauno singlu "Meet The Boyz", kas netika iekļauts "Supernovas" pusfinālā. Eilands izdevumam "Privātā Dzīve" komentē, kas varētu būt pie vainas.

Esot bijis paredzēts īsts šovs – apokalipse un zombiju dejas. "Mēs ļoti cenšamies saprast, kur nošāvām greizi. Šonedēļ dziesmu prezentēsim un gribam, lai cilvēki to noklausās un pasaka. Bijām ieplānojuši, ka mūsu priekšnesums būs vērienīgāks nekā pērn. Viens no zombijiem būtu bijis Edgars Bāliņš," atklāj Ralfs.

"Neesam no tiem, kas, ja durvis būs ciet, centīsies ielīst iekšā pa logu. Dzīve turpinās. Domāju, Latvijas pārstāvim vajadzētu parādīt unikālu priekšnesumu, kas atšķirtos no visiem citiem Eirovīzijā. Nevajag nevienu kopēt vai vienkārši skaisti dziedāt un izskatīties. Citas valstis to izdarīs labāk!

Ja nevar piedāvāt neko, ar ko pārsteigt, tad nemaz nevajag piedalīties," uzskata Eilands.

"Vēl Eirovīzijā ir jāprot nenobīties, jo tur ir liela skatuve, milzīga auditorija. Jābūt pārliecinātam par sevi. Mums jau ir bijuši dalībnieki, kas nobīstas un šķībi nodzied. Bet tur visam ir jābūt perfekti," iesaka Ralfs.

Nu dziesma nodota arī klausītāju vērtējumam, un Eilands par dziesmu "Meet The Boyz" stāsta: "Pirms gada ar Rūdolfu Ozolu un Valteru Sprūdžu mēs visai spontāni sarakstījām līdz šim populārāko "Mēs jūs mīlam" dziesmu "Rich Itch", šogad līdzīgi ir radusies "Meet The Boyz".

Lai arī mūsu apvienība sākās kā mans un Kaspara duets, tā jau ir izaugusi par kaut ko neizmērāmu, jo vajadzīgajās situācijās mums var pievienoties īstie cilvēki, tādēļ šoreiz dziesmā dzirdama arī VIŅA (Zelma Jēgere).

Ceram, ka šis skaņdarbs cilvēkus priecēs pirtīs, disenēs, izlaidumos, dzimšanas dienās vai pat no rītiem kā enerģiskas dienas motivācija. Uzskatam, ka šis ir ideāls gabals tusikiem!”

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 10. janvāra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu