Krievijas ārsti atklātā vēstulē lūdz Putinu izbeigt ņirgāšanos par Navaļniju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Vairāki desmiti Krievijas ārstu publiskojuši atklātu vēstuli, kas adresēta Krievijas diktatoram Vladimiram Putinam un kurā pieprasīts izbeigt ņirgāšanos par ieslodzījumā esošo Krievijas opozīcijas politiķi Alekseju Navaļniju, ziņo Krievijas medijs "Meduza".

Pirmdien Navaļnija advokāts Vadims Kobzevs paziņoja, ka Navaļnijs pēc kārtējās ievietošanas izolatorā esot saslimis – viņam ir paaugstināta temperatūra un klepus. Advokāts arī norādīja, ka viņš mēģinot nodot Navaļnijam zāles.

Navaļanijs izolatorā tiek nogādāts regulāri par dažādiem sīkiem pārkāpumiem. Viņš arī iepriekš vairākas reizes sūdzējies par dažādām veselības problēmām un to, ka kolonijā viņam netiek nodrošināta pienācīga veselības aprūpe.

Reaģējot uz šo informāciju, ārstu grupa publiskojusi atklātu vēstuli, pieprasot, lai Navaļnijam kolonijā tiek nodrošināta atbilstoša veselības aprūpe un tiek pārtraukta ņirgāšanās par viņu.

Atklāto vēstuli savos sociālajā tīkla “Facebook” profilos publiskoja ārsti Aleksandrs Polupans un Aleksandrs Vaņukovs, aicinot visu ārstu kopienu pievienoties šai vēstulei.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu