"Nav nekā skaistāka." Aktieru pāris paziņo par ģimenes pieaugumu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Kathy Hutchins/Shutterstock

Aktieru pāris Nikija Rīda un Ians Somerhalders otro reizi kļūs par jaunajiem vecākiem, priecīgo vēsti topošais jaunais tētis paziņoja vietnē "Instagram".

Publiskotajā kadrā redzama Rīda ar grūtnieces puncīti, turot rokās vecāko meitu.

Somerhalders pie publiskotās bildes pierakstījis arī sirsnīgu vēstījumu. "Viss, ko es jebkad esmu vēlējies kopš bērnības, bija liela ģimene. Paldies Nikijai, ka uzdāvināji man šo dāvanu. Paldies, paldies šim brīnišķigajam cilvēkam par dzīvības un mīlestības dāvanu, par to, ka esi vislabākā mamma un tik smagi strādā, lai sapņi piepildītos!

Kad es uzņēmu šo fotoattēlu, es nespēju noticēt tam, ko  redzu. Nav nekā skaistāka," emocionāls ir aktieris.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka pāris sāka tikties 2014. gadā, un tajā pašā gadā arī apprecējās. Aktieru pirmdzimtā pasaulē nāca 2017. gadā.

Lai pasargātu atvasi no paparaci un slavas, aktieri pārvācās dzīvot uz lauku īpašumu.

Rīda par to atgādināja savā vēstījumā, ko publiskoja, atklājot skaisto notikumu. Viņa raksta: "Kā jūs visi zināt, man ir ļoti spēcīgas robežas ar sociālajiem medijiem, it īpaši, ja runa ir par bērniem. Liels paldies par to, ka cienāt to un sūtāt gaišas domas, laipnību un mīlestību. Dažas lietas ir pārāk labas, lai nedalītos."

Rīda ir amerikāņu aktrise, kas vislabāk pazīstama ar lomu Stefanijas Meieres noveļu "Krēsla" filmu adaptācijā, atveidojot Rozāliju Heilu. Viņa kļuva pazīstama 2003. gadā pēc filmēšanās filmā "Trīspadsmitgadnieces", viņa bija arī viena no šīs filmas scenārija autorēm.

Savukārt Ians Somerhalders plašāk pazīstams kā Bonijs Karlails TV drāmā "Pazudušie" un Deimons TV seriālā "Vampīra dienasgrāmatas".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu