VIDEO ⟩ "Uz robežas miris Afganistānas pilsonis." Baltkrievijas robežsardze izplata viltus ziņu par Latviju (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video.

Baltkrievija izplatījusi paziņojumu - "Vēl viens līķis: Latvijas drošības spēki turpina zvērības pierobežā". Paziņojumā minēts, ka nedēļas sākumā Baltkrievijas robežsardze uz robežas ar Latviju esot atradusi ārzemnieka līķi. Sazinājāmies ar Valsts robežsardzi, lai noskaidrotu notikušo.

Baltkrievijas robežsardzes komiteja paziņojusi: "19. decembrī Latvijas robežsardze ziņoja, ka Latvijas teritorijā no hipotermijas miris Afganistānas pilsonis. Naktī no 12. uz 13. decembri Baltkrievijas robežsargs pie Latvijas robežas atrada bēgli, kura brālis arī bija miris Latvijas pusē."

Latvijas Valsts robežsardze ir noliegusi Baltkrievijas izplatītās ziņas patiesumu, kā arī uzsver, ka tā ir kārtējā Baltkrievijas varas iestāžu provokācija, apzināta naidošana un faktu sagrozīšana.

"Ņemot vērā ilgstošo situāciju, saistītu ar hibrīdapdraudējumiem uz Baltkrievijas-Latvijas robežas, Valsts robežsardze vērš uzmanību un aicina iedzīvotājus un plašsaziņas līdzekļus, būt vērīgiem attiecībā uz izplatītajām viltus ziņām," vēsta Latvijas Valsts robežsardze.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu