Īstā vieta, īstais laiks. Nedēļas horoskopi no 16. līdz 22. janvārim

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Adelina Hodjaeva/Shutterstock

Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 16. līdz 22. janvārim.

AUNS

Vajag sagatavoties jaunam startam, jo nedēļas otrajā pusē sākas labvēlīgs periods dažādu plānu realizēšanai. Tostarp arī vērienīgu un ambiciozu. Ar pašnovērtējumu tev viss kārtībā – tā kā īpašs iedrošinājums nebūs nepieciešams. Turklāt var uzrasties cilvēki, kuri vēlas tev sekot un darboties kopā. Dažs varbūt atradīs sponsorus jaunam projektam, dažs vinnēs kādā finansējuma konkursā. Ja pagaidām radikālas pārmaiņas darba jomā neplāno, tad jebkurā gadījumā ir vērts padomāt par profesionālo izaugsmi un karjeru. Brīvdienās jauki pasākumi ar draugiem, būsi kompānijas dvēsele.

VĒRSIS

Nedēļas sākums tāds piņķerīgs – jauniem plāniem neskaidras aprises, kāds pārpratis tevis teikto, vai pašam var gadīties nokļūt neparedzētā situācijā... Kārtību mīlošajam Vērsim, tas mazliet uzdos pa nerviem. Svarīgākais ir atcerēties, ka nav vērts uztraukties par lietām, ko nevari ietekmēt. Ja dienas šķiet pārāk saspringtas, tad vakaros vajag izlādēt spriedzi sporta zālē, izskrienot krosiņu vai vienkārši – garākā pastaigā. Tajā pašā laikā šī nedēļa sekmīga finanšu jautājumiem. Lūkojies, kur un kā nopelnīt vairāk. Brīvdienās sazinies ar draugiem, apjautājies par jaunumiem un atpūties mierīgā mājas atmosfērā.

DVĪŅI

Katra diena citādākā – dzīve var piespēlēt pārsteigumus un piedzīvojumus. Varbūt pats būsi noskaņots tos meklēt, jo rāma rutīna nav tavā stilā. Kāds parādīs lieliskus rezultātus profesionālajā jomā, izceļoties ar idejām vai spēju ātri reaģēt, kāds pārsteigs ar biznesa idejām. Garastāvoklis uz pozitīvi optimistiskas nots un ar to iedvesmosi arī līdzcilvēkus. Nedēļas otrajā pusē vari risināt lietišķos jautājumus iestādēs vai bankās. Savukārt brīvdienās ir vērts ieplānot tālāku izbraucienu vai ekskursiju, jo jauni apvāršņi allaž ir tik vilinoši. Brīvajām sirdīm iespējami intriģējoši piedzīvojumi.

VĒZIS

Tev cilvēki diezgan bieži uztic savas pārdomas un noslēpumus, kā arī taujā padomu. Iespējams, ka šonedēļ palīdzēsi atrisināt kādu sarežģītu situāciju, pats paliekot ēnā. Patiesību sakot, lauri jau nav galvenais, jo labie darbi kādā citā dzīves situācijā atmaksāsies ar uzviju. Ja pašam nepieciešams atbalsts, zini, ka tev ir lieliski draugi. Darbā vai biznesā iespējamas pārmaiņas, kas paver jaunas iespējas, un tad ir svarīgi nenobīties un nešaubīties. Nedēļas nogalē ar prieku pievērsīsies lielākiem mājas darbiem, kulinārijas eksperimentiem un mākslas baudīšanai.

LAUVA

Pratīsi sevi pasniegt sabiedrībā un iegūsi simpātijas – cilvēki labprāt ar tevi sadarbosies, un daudzi vārti tiks atvērti ar smaidu. Ir labs laiks lietišķo kontaktu veidošanai un sponsoru meklējumiem. Ja tev ir bizness vai kāda lietišķā ideja, tad īstajā brīdī var iespējama tikšanās ar īstajiem cilvēkiem un sākas jauns projekts. Ikdienas darbā apliecināsi sevi kā lielisku profesionāli un autoritāti. Nedēļas nogalē ģimene un mīļotais cilvēks vēlēsies no tevis nedalītu uzmanību, un tu arī no sirds rūpēsies un izdomāsi ko aizraujošu. Ja sirds brīva, tad iespējami interesanti piedzīvojumi.

JAUNAVA

Gads jau tā labi "ieskrējies", un tu arī – darbā interesanti projekti, aktīva rosība un atbildīgi pienākumi, kas galarezultātā sniedz lielu gandarījumu, tostarp materiālā izteiksmē. Ja šķiet, ka esošajā vietā iespējas ir izsmeltas, tad jālūkojas pēc jauniem variantiem. Čaklā un kompetentā darbinieka slava, iespējams, steigsies tev pa priekšu un radīsies iespējas izvēlēties vislabāko un tīkamāko variantu. Ļoti svarīga arī attiecību tēma. Atkusnis dabā un sirdī jau rada nojausmas par pirmajiem sniegpulksteņiem... Būsi noskaņots romantiski un izbaudīsi sirsnība pilnus brīžus.

SVARI

Esi uzmanīgs, kārtojot lietišķos jautājumus, un visu pārbaudi vairākkārt. Iespējami glupi pārpratumi: nosūtīts dokuments bez e-paraksta, līgumā iesprukusi kļūda, kāds svarīgas e-pasts nozaudējies, u.tml. Darbā iespējas parādīt savu profesionālo un radošo pieeju neatkarīgi no tā, kādā jomā tu strādā. Būs idejas, par kurām citi brīnīsies, taču atbalstīs. Nedēļas nogalē pirmajā vietā mīļie cilvēki. Kāds varbūt saorganizēs ekskursiju pa Latviju vai uz tuvējām kaimiņzemēm, kāds – mājās prāta spēļu vakaru. Brīvajiem ļaudīm tikšanās, kas saviļņo emocijas.

SKORPIONS

Tāda sajūta, ka esošajā spēles laukumā par šauru, un gribas kā Dullajam Daukam ielūkoties tur – aiz apvāršņa. Ja iespējams doties atvaļinājumā un ceļojumā uz siltām zemēm, tad dari tā. Taču savas "robežas" paplašināt var arī, apgūstot kādas jaunas iemaņas, meklējot novitātes nozarē un sākot jaunus projektus. Kādam iespējams sekmīga sadarbība ar ārzemēm. Brīvajā laikā ieplānosi svarīgus mājas darbus: jāveic uzkopšana, jāizšķiro drēbes, jāatsvaidzina interjers ar jaunu dekoru vai mākslas priekšmetu.

STRĒLNIEKS

Nemierīga nedēļa. Lietišķajā jomā situācijas un plāni var mainīties no tevis neatkarīgu iemeslu dēļ. Kaut arī esi komunikabls un spēj atbilstoši reaģēt uz apstākļu maiņu, dažu brīdi var rasties stress un "uzdot nervi". Galvenais – centies saglabāt savaldību: ja pateiksi kādu asāku vārdu, kolēģi var apvainoties. Pēc nemierīgām dienām vakaros vajadzētu darīt to, kas sagādā prieku un ļauj relaksēties. Kādam gribēsies pasportot, kādam skatīties seriālus... Iedvesmo sevi ar domu, ka vēlāk ar ienākumiem būsi apmierināts. Nedēļas nogalē ieplāno tālāku izbraucienu vai nelielu bohēmu un pasēdēšanu draugu lokā.

MEŽĀZIS

Katra diena nes ko jaunu un tu, kā jau apdomīgs un loģisks cilvēks, izdari secinājumus un uzkrāj pieredzi. Šonedēļ kaut kas no tā ļoti var noderēt pašam vai kolēģiem. Mēdz teikt, ka viss jaunais ir labi aizmirsts vecais. Un tieši no šī skatupunkta veroties, atradīsi izeju no sarežģītām situācijām vai atrisināsi samilzušas problēmas. Lieliska nedēļa, lai palielinātu ienākumus – nekautrējies apspriest finanšu jautājumus un nosaukt savu cenu. Nedēļas nogalē palutini sevi un mīļos cilvēkus ar kādiem lietderīgiem un glītiem pirkumiem, mājoklim vari iegādāties interjera priekšmetus.

ŪDENSVĪRS

Būsi gatavs jaunam "uzrāvienam" – daudz ideju, spējas tās izklāstīt visiem saprotamā valodā un klāt pielikt arī rezultātu, kāds galarezultātā iespējams naudas izteiksmē. Vadība vai darījumu partneri būs ieinteresēti. Var nākt arī jauns darba vai lietišķās sadarbības piedāvājums. To rūpīgi izvērtē un lūkojies uz ekonomisko izdevīgumu. Svarīgas norises privātajā dzīvē. Ar smaidu un dabas doto šarmu iekarosi simpātijas un kāda tikšanās – intriģējoša un kaislību pilna. Pāriem vajadzētu kopā izdomāt ko aizraujošu, lai attiecībām piešķiltu jaunu dzirkstelīti.

ZIVIS

Sirds vai prāts? Prāts vai intuīcija?... Tādi, lūk, jautājumi... Šai nedēļai raksturīgas iekšējās pretrunas. Ja jāpieņem būtiski lēmumi, tos nekādā gadījumā nevajag sasteigt. It īpaši tad, ja kāds aiz muguras mīņājas un nepacietīgi aicina izlemt pēc iespējas ātrāk. Steiga būs nevietā - vajag visu rūpīgi apdomāt un izvērtēt "par" un "pret". Ja pašam grūti tikt skaidrībā, apspriedies ar draugiem. Brīvdienās kopīgas izklaides, izbrauciens, pārgājiens vai dejas klubiņā. Sabiedriskās aktivitātes dos enerģiju. Kādam iespējamas nopietnas pārdomas par attiecību tēmu

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu