Zodiaka zīmju sievietes, kuras biežāk saskaras ar otrās pusītes neuzticību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: fizkes/Shutterstock

Nosauktas trīs Zodiaka zīmju pārstāves, kurām gandrīz vienmēr ir sarežģījumi attiecībās, jo partneris izvēlas sānsoļus.

VĒZIS

Vēža zīmē dzimušās sievietes bieži vien piedzīvo sava mīļotā neuzticību, bet pie tā vainojamas viņas pašas. Vēža sievietes izceļas ar savu nedrošību, un vīrieši to labi izjūt. Šīs zīmes pārstāves, šķiet, pārāk bieži ir atrautas no realitātes, un viņas mēdz dēvēt par dīvainēm. Vīrieši jūt visas Vēža vājības, tāpēc "asumiņu" attiecībās rod, sameklējot sānsoli un aizmirstot, ka mājās viņus gaida uzticīgās sievas Vēži.

JAUNAVA

Neskatoties uz to, ka Jaunavas zīmes pārstāves ir ļoti kaislīgas, dažreiz ar to ir par maz, lai noturētu savu partneri. Viņas nezina, kā sadalīt savu uzmanību starp lietām, kas viņām ir svarīgas, tāpēc partnerim var pazust interese.

DVĪŅI

Dažkārt šī Zodiaka zīmes pārstāves pārāk daudz laika velta darba jautājumiem. Rezultātā viņu mīļotajam neatliek nekas cits, kā vien meklēt mierinājumu pie citām sievietēm. Ja Dvīņu sievietes vēlas paturēt savu partneri, tad jāiemācās salikt prioritātes.

ZIVIS

Zivis ir uzticīgas saviem dvēseles radiniekiem, bet dažreiz ar to nepietiek spēcīgām attiecībām. Bieži vien vīrieši nav apmierināti ar mīļoto intīmajās attiecībās. Tas ir saistīts ar faktu, ka šīs zīmes pārstāves ignorē savu seksualitāti. Viņas vairāk koncentrējas uz darbu vai hobijiem, un vīriešiem šāda uzvedība nepatīk.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu