Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

"Man patika tevi izvarot." Medijs publicē Endrū Teita pretīgās ziņas un balss ierakstus (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Medijs "Vice" publicējis skandalozā influencera un bijušā kikboksera Endrū Teita lietotnes "WhatsApp" ziņas un balss ierakstus, kuros viņš šķietami lepojas ar sievietes izvarošanu.

Brīdinām, ka rakstā ir ļoti nepatīkams saturs!

Kā liecina "Vice" publicētās ziņas, Teits sievietei, kura apsūdz viņu par izvarošanu 2013. gadā, pēc incidenta sūtīja draudu ziņas.

"Man patika tevi izvarot," sacīja Teits vienā no ziņām. "Briesmoņi ir briesmoņi. Kad es tevi kontrolēju, es daru visu, kas man patīk."

"Vai es esmu slikts cilvēks? Jo vairāk tev tas nepatika, jo vairāk es to izbaudīju," sacīja Teits. 

Jau vēstīts, ka aizdomās par izvarošanu un seksuālu uzmākšanos divām citām sievietēm Teits tika arestēts 2015. gada 17. decembrī Lielbritānijā. Viena no sievietēm apsūdzēja Teitu izvarošanā, bet otra norādīja ka Teits viņu centies žņaugt.

Anglijas policija norādījusi, ka Teitu arestējusi divas reizes – vispirms aizdomās par uzbrukumu un vēlāk aizdomās par izvarošanu. Nevienu aizturēšanu neizraisīja apsūdzības.

Abas sievietes uzskata, ka Apvienotās Karalistes prokurori lietu izpētījuši nepareizi. Teits ir noraidījis sieviešu teikto. 

Kā ziņots, 30. decembrī Rumānijā tika aizturēts bēdīgi slavenais influenceris Endrū Teits. Viņš tiek turēts aizdomās par cilvēktirdzniecību un izvarošanu.

Teits un viņa brālis Tristans tika aizturēti Rumānijas galvaspilsētā Bukarestē, kad viņu mājā tika veikta kratīšana.

KO DARĪT, JA ESI CIETIS NO SEKSUĀLAS VARDARBĪBAS?

Kauns, atmiņas uzplaiksnījumi, trauksme, "netīrības" un vainas sajūta ir normālas izjūtas šajā situācijā. Šādu stāvokli ir iespējams mazināt ar speciālistu (psihologa, psihoterapeita, psihiatra) palīdzību.

VĒRSIES POLICIJĀ UN PIE ĀRSTA

Pēc iespējas ātrāk nepieciešams vērsties policijā un/vai pie ārsta. Lūdz, lai ārstniecības persona pēc iespējas sīkāk dokumentē vardarbības radītās sekas. Apskates rezultātiem ir juridisks spēks, un tiesu medicīnas eksperts var izmantot tos ekspertīzes veikšanai.

VĒRSTIES POLICIJĀ VAR ARĪ VĒLĀK

Ja pagaidām neesi gatavs vērsties policijā, to var darīt arī vēlāk. Atkarībā no nodarījuma smaguma ir noteikts noilgums - termiņš, cik ilgā laikā pēc nodarījuma izdarīšanas varmāku var saukt pie kriminālatbildības.

Seksuāla rakstura nodarījuma noilgums var būt no 5 līdz 20 gadiem vai pat ilgāk. Ja par noziegumu tiek ierosināta lieta policijā, tad tev ir tiesības uz kompensāciju kā nozieguma upurim. Valsts kompensācija tiek izmaksāta neatkarīgi no tiesas procesa iznākuma.

NEBAIDIES MEKLĒT PALĪDZĪBU

Apsver domu meklēt psiholoģisko palīdzību. Seksuālā vardarbība rada nopietnas sekas psihei, ar ko ir ļoti grūti tikt galā pašam.

Ja neesi gatavs tikties ar speciālistiem klātienē, vari izmantot cietušo atbalsta tālruni vai čatu: tālr. 116006, www.cietusajiem.lv.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu