Joks, kas beidzās nelāgi. Divi nepilngadīgi jaunieši tiek pie administratīvā soda

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Yulia Grigoryeva/Shutterstock

Juglā divi jaunieši, filmējot izjokošanas video, tikuši pie administratīvā soda, vietnē "Facebook" raksta Rīgas pašvaldības policija (RPP). 

Ceturtdien, 12. janvārī, neilgi pirms plkst. 19.30 Rīgas pašvaldības policija saņēma izsaukumu, ka Juglā pie kāda skaistumkopšanas kabineta durvīm dauzās personas. Uz notikuma vietu tika norīkota tuvākā Vidzemes pārvaldes patruļa.

Ierodoties notikuma vietā, likumsargi uz ielas ievēroja divus nepilngadīgus jauniešus.

Viņi, pamanot policijas ekipāžu, mēģināja bēgt, taču ātri vien tika apturēti.

Sākotnēji jaunieši apgalvoja, ka neko neesot darījuši, taču pārrunu laikā atzina, ka gribējuši pakaitināt skaistumkopšanas kabinetā esošās personas, lai nofilmētu izjokošanas video un ievietotu to sociālo mediju platformās.

Pēc sarunas ar jauniešiem policijas darbinieki devās uz nama koplietošanas gaiteni, kur sastapa izsaucēju. Sieviete stāstīja, ka procedūras laikā izdzirdējusi vīriešu balsis un spēcīgu dauzīšanos pie kabineta durvīm. Viņa izgājusi no telpas un pamanījusi, ka uz zemes pie durvīm mētājās divi krēsli, taču nevienu personu nesastapa.

Pēc brīža personas atgriezās gaitenī un turpināja dauzīties pie durvīm.

Jaunieši arī atslēdza elektrību, kas raisīja satraukumu un traucēja pakalpojuma sniegšanu.

Policija sāka divus administratīvā pārkāpuma procesus par sīko huligānismu. Par notikušo informēti arī jauniešu vecāki, kuri ieradās adresē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu