Kurucam 13 punkti un zaudējums Francijas čempionātā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Rodions Kurucs
Latvijas basketbolists Rodions Kurucs Foto: Elizabete Ronija Dreimane/TVNET

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs svētdien Francijas čempionāta spēlē guva 13 punktus, taču tas neglāba viņa pārstāvēto "Strasbourg" no zaudējuma.

Strasbūras vienība, kuru vada Latvijas izlases galvenais treneris Luka Banki, izbraukumā ar rezultātu 84:115 (22:29, 20:26, 23:26, 19:34) piekāpās "Paris" basketbolistiem.

Kurucs laukumā bija 32 minūtes un 49 sekundes, kuru laikā grozā meta piecus no astoņiem divu punktu metieniem un vienu no septiņiem tālmetieniem. Viņš statistikā atzīmējās arī ar astoņām atlēkušajām bumbām, četrām rezultatīvām piespēlēm, trīs kļūdām, vienu bloķētu metienu, sakrāja +/- rādītāju -8 un noslēdza maču ar efektivitātes koeficientu 14.

Viesu komandā rezultatīvākais ar 21 gūto punktu bija Markuss Kīns, kamēr parīziešu panākumu kaldināja Tairons Voliss, kurš izcēlās ar 31 punktu, un vēl 16 punktus pievienoja Žuans Begarins un Aksels Tupāns.

Jau ziņots, ka Strasbūras vienība nolēma nepagarināt līgumu ar latviešu centra spēlētāju Kasparu Bērziņu, kurš komandai pievienojas novembra sākumā uz laiku, kamēr no savainojuma atgūsies Ike Udano. Francijas čempionātā latvietis vidēji katrā mačā guva 4,8 punktus un izcīnīja 2,6 atlēkušās bumbas.

Levaluā Perē "Metropolitans 92" ar Anžeju Pasečņiku ar 12 uzvarām 16 spēlēs turnīra tabulā ieņem otro vietu, bet "Strasbourg" ar astoņiem panākumiem 17 mačos ierindojas 11. pozīcijā starp 18 Francijas čempionāta komandām

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu