VIDEO Fans pēc konflikta laukumā gļēvi iesper Londonas "Arsenal" vārtsargam Remsdeilam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ārons Remsdeils (centrā)
Ārons Remsdeils (centrā) Foto: AP/Scanpix

Svētdien, 15. janvārī, neglīta epizode tika piedzīvota pēc Anglijas premjerlīgas mača starp Londonas "Arsenal" un Totenhemas "Hotspur".

"Hotspur" savā laukumā ar rezultātu 0:2 atzina premjerlīgas līderu Londonas "Arsenal" pārkāpumu.

Mājinieki iedzinējos nonāca 14.minūtē, kad pēc Bukajo Saka piespēles gar vārtiem Igo Loriss neveikli nospēlēja ar bumbu un ievirzīja to vārtos. Puslaika otrajā pusē, 36.minūtē, pēc Sakas piespēles Martins Ēdegords izpildīja tālu un zemu sitienu, bumbai vēlreiz nonākot Lorisa sargātajos vārtos.

Otro puslaiku "Hotspur" sāka jaudīgi, taču teicamu spēli "Arsenal" vārtos demonstrēja Ārons Remsdeils, kurš vairākās epizodēs liedza mājiniekiem samazināt "lielgabalnieku" pārsvaru.

Pēc spēles konfliktu ar "Arsenal" varoni Remsdeilu mēģināja uzsākt "Hotspur" brazīliešu futbolists Ričarlisons. Vārtu vīrs provokācijām nepadevās un gāja nost no laukuma, pagriežot muguru tribīnēm. 

Brīdī, kad Remsdeils skatītājiem jau bija pagriezis muguru, savu "varonību" demonstrēja kāds skatītājs, iesperot vārtsargam.

"Hotspur" ir paziņojuši, ka Policijā pret vardarbīgo fanu ir uzrakstīts iesniegums, kā arī viņam piespriests mūža liegums apmeklēt "Hotspur" stadionā notiekošās spēles 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu