VIDEO ⟩ "Bērns izkrita no vietas, sāka bļaut." Rumbulā avarējuši divi auto un autobuss (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Rumbulā pirmdien, 16. janvārī, ap plkst. 16.40 notika pamatīgs ceļu satiksmes negadījums starp "Rīgas satiksmes" 15. maršruta autobusu un divām vieglajām automašīnām. 

Video: TV3 raidījums "Degpunktā"

Notikuma vietā Maskavas un Taisnās ielas krustojumā ieradās trīs ugunsdzēsēju mašīnas, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) brigādes un policija. Satiksme bija apgrūtināta vairākas stundas. 

""Sēdēju" telefonā, neko īpaši neredzēju, tikai dzirdēju triecienu," TV3 raidījumam "Degpunktā" stāsta cietušā autobusa pasažiere. 

"Vietā, kur ietriecās automašīna, sēdēja omīte ar bērnu, bērns izkrita no vietas, sāka bļaut, histēriski kliegt, ka viņam bail." 

Trieciens bija tik pamatīgs, ka luksofors, ceļa aizsargbarjera un "Ford" automašīnas aizmugure tika iznīcināta pilnībā. Viena no automašīnās apgāzās uz jumta. 

Pēc sadursmes "Toyota" vadītājs esot atradies bezsamaņā, pirmo medicīnisko palīdzību viņam sniedzis autobusa šoferis un pēcāk ieradušies mediķi, kuri vīrieti nogādāja slimnīcā. Cieta arī jaunākais autobusa pasažieris.

Sieviete stāsta, ka apmēram piecgadīgajam vai sešgadīgajam puikam pēc avārijas sāpēja kāja, bija šoka stāvoklis un viņš stipri kliedzis. Bojāgājušo negadījumā nav. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu