Girgensona pārstāvētā "Sabres" komanda piedzīvo neveiksmi pret "Panthers"

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Zemgus Girgensons
Zemgus Girgensons Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Bufalo "Sabres" pirmdien piedzīvoja ceturto neveiksmi pēdējās piecās spēlēs.

Bufalo vienība savā laukumā ar rezultātu 1:4 (0:1, 0:1, 1:2) atzina Floridas "Panthers" pārākumu.

Girgensons uz ledus bija 11 minūtes un trīs sekundes, no kurām minūti un 23 sekundes spēlēja mazākumā. Viņš statistikā atzīmējās ar vienu metienu pa vārtiem, vienu spēka paņēmienu, vienu uzvarētu iemetienu un noslēdza maču ar neitrālu lietderības koeficientu.

Pirmajā trešdaļā viesus vadībā izvirzīja Brendons Montūrs, kurš guva vārtus pēc Metjū Tkačaka piespēles. Tikmēr otrajā periodā pēc Tkačaka un Kārtera Verhegī piespēlēm "Panthers" pārsvaru dubultoja Sems Benets.

Savukārt trešās trešdaļas ievadā Floridas vienībai vajadzēja vien 34 sekundes, lai gūtu trešos vārtus, šoreiz precīzam esot Antonam Lundelam. Mazāk nekā deviņas minūtes līdz pamatlaika beigām vienīgos "Sabres" vārtus guva Alekss Taks, taču īsi pirms spēles beigām ripu tukšos vārtos raidīja Verhegī, atjaunojot trīs vārtu pārsvaru.

"Sabres" vārtos Uko Peka Lūkonens tika galā ar 30 metieniem, kamēr otrā laukuma galā Sergejs Bobrovskis atvairīja 28 ripas.

Bufalo vienība ar 44 izcīnītiem punktiem 42 mačos Austrumu konferencē ierindojas 11. pozīcijā, kamēr "Panthers" ar 46 punktiem 45 spēlēs atrodas par vienu vietu augstāk.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu