"Es esmu traks!" Briedis atklājis, ar kuru bokseri vēlētos cīnīties, ja cīņa ar Džeiku Polu tā arī nenotiks (19)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mairis Briedis
Mairis Briedis Foto: скриншот видео

Bijušais pasaules čempions boksā Mairis Briedis joprojām nav atmetis domu par cīņu pret jūtūberi Džeiku Polu, tomēr, ja šāds scenārijs tā arī nerealizēsies, viņam padomā ir vēl viens uzvārds.

Briedis jau ilgāku laiku sociālajos medijos (un ne tikai) "lenc" cīņu pret Džeiku Polu. Vēl nesen viņš video kopā ar citu jūtūberi Oladžidi Olatundži jeb KSI Polam veltīja rupju izteikumu. Viss, ko vairāk nekā pusotra gada laikā Briediem izdevies no Pola izspiest, ir nepareiza Latvijas boksera vārda izrunāšana.

Šīs cīņas norise ir teju nereāla, jo Pols papildus boksera karjerai ir sācis gaitas MMA. Tāpēc Briedim, visticamāk, jāatgriežas pie īstu bokseru izsaukšanas uz cīņām. Sarunā ar "Boxing Social" Briedis ieskicēja, pret kuru pretinieku viņš vēlētos aizvadīt nākamo cīņu.

Briedis sacīja, ka nākamajā cīņā viņš ringā vēlētos tikties ar vairākkārtējo supersmagā svara titulu pretendentu Dereku Čisoru: "Runāju ar Dereku Čisoru. Teicu, ka varētu cīnīties šodien. Seši, astoņi raundi. Viņš atbildēja, ka redzēsim, kas notiks. Kāpēc gan ne?"

Tāpat Briedis supersmagā svara divīzijas cīkstoņus nosauca par trušiem, piebilstot, ka tieši tāpēc viņam nepatīkot šī svara kategorija.

"Es esmu traks," sacīja Briedis, saņemot apstiprinājumu no žurnālista. "Es ar Čisoru varu doties ringā kaut tagad."

Briedis arī skaidroja, ka savā līdzšinējā divīzijā jeb krūzeros vēlētos cīnīties ar Lorensu Okoliju vai arī aizvadīt revanša cīņu pret Džeiju Opetaiju.

39 gadus vecais Čisora savas karjeras laikā divas reizes ir cīnījies par Pasaules Boksa asociācijas (WBA) čempiona jostu, abos dueļos piedzīvojot zaudējumus. Čisora allaž nav izvairījies no cīņām pret elites klases bokseriem. Savā līdz šim pēdējā cīņā viņš piekāpās Taisonam Fjūrijam, piedzīvojot jau trešo zaudējumu savstarpējās cīņās.

Tāpat viņš divas reizes ir tiecies ar Dilianu Vaitu un Kubratu Puļevu. Viņa rezumē ir arī pa vienai cīņai pret Vitāliju Kļičko, Oleksandru Usiku un Deividu Heju. Tiesa, no minētajiem dueļiem Čisora ir uzvarējis tikai vienā - 2022. gada jūlijā notikušajā revanša cīņā pret Puļevu.

Savukārt Briedis pērn zaudēja savu Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) čempiona jostu, pēc tiesnešu lēmuma piekāpjoties Džeijam Opetaijam.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu