Latvijas gada basketbolists Lomažs savainojuma dēļ ilgāku laiku nevarēs doties laukumā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rihards Lomažs
Rihards Lomažs Foto: Elizabete Ronija Dreimane/TVNET

Latvijas basketbolists Rihards Lomažs laukumā neatgriezīsies ilgāku laiku, otrdien paziņoja basketbolista pārstāvētais Vācijas bundeslīgas klubs Oldenburgas EWE.

Jau ziņots, ka Lomažs sestdien savainojumu guva Vācijas bundeslīgas mača pirmajā ceturtdaļā, kad piecās minūtēs laukumā jau bija sakrājis astoņus punktus.

Oldenburgas vienība ar 108:68 sagrāva Veisenfelsas "Syntainics MBC".

Klubs ziņo, ka trauma gūta, Lomažam esot bez bumbas.

"Nedēļas sākumā veiktie izmeklējumi liecina, ka 26 gadus vecais aizsargs nespēlēs ilgstoši," rakstīts kluba interneta mājas lapā.

Laiks, kad aizsargs varētu atgriezties laukumā, pagaidām nosaukts netiek. To vieglāk varēs prognozēt pēc papildu izmeklējumiem.

Tas bija otrais trieciens komandai, jo jau uz spēli ar Veisenfelsas komandu uz kruķiem ieradās uzbrūkošais aizsargs Kenets Ogbe, kurš treniņā pirms spēles atkal sastiepa potīti un laukumā nevarēs doties četras līdz sešas nedēļas.

"Situācija mums nav viegla. Tomēr visas žēlabas ir bezjēdzīgas. Mums tas ir jāuztver tā, kā tas ir, un jāmēģina darīt tas labākais, ko mēs varam," saka galvenais treneris Pedro Kaljess.

Oldenburgas komanda Vācijas čempionātā izcīnījusi desmit uzvaras 15 aizvadītajos mačos un turnīra tabulā ieņem ceturto vietu.

Sezonas ievadā Lomažs pārstāvēja Spānijas klubu Saragosas "Casademont", bet rudenī pirms izlašu pārtraukuma abu pušu ceļi šķīrās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu