Popularitāti iemantojis viltus Oskara Bārtuļa "Twitter" konts - hokejists komentē situāciju (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Oskars Bārtulis.
Oskars Bārtulis. Foto: Jānis Škapars/TVNET

Tviterī popularitāti iemantojis bijušā Latvijas izlases hokejista Oskara Bārtuļa viltus konts, kura saimnieks apsaukājis Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Filadelfijas "Flyers" aizsargu Ivanu Provorovu. 

Šā "Twitter" konta īpašnieks rupji izteicās par Ivanu Provorovu, kurš pirms Nacionālās hokeja līgas (NHL) mača atteicās doties uz ledus varavīksnes kreklā par godu NHL rīkotajiem Praida mačiem.

Viltus kontā publicētais par šādu Provorova rīcību izpelnījās popularitāti hokeja fanu vidū. Tāpat atzinību par rakstīto izteica arī "Locked on Flyers" podkāsta vadītāja Reičela Donere.

"Apollo.lv" pēc publikācijas izveidošanas par šo viltus konta ziņu sazinājās ar pašu Bārtuli, lūdzot bijušā hokejista komentāru par šo situāciju. Viņš atklāja, ka jau ir vērsies arī pie "Twitter", pieprasot konkrētā konta bloķēšanu.

"Ar "Twitter" arī esmu sazinājies, lai to kontu slēdz ciet vai kā. Tas vispār nav normāli," sacīja Bārtulis.

Atbildot uz jautājumu, vai pie vainas potenciāli varētu būt kāds nelabvēlis, hokejists norādīja, ka drīzāk pie vainas ir kāds hokeja fans: "Es nezinu. Es domāju, ka tas vēl no Amerikas laikiem ir. Tāpēc jau laikam ir par Filadelfiju. Paskatījos to kontu. Tur tieši daudz ir rakstīts par "Flyers". Domāju, ka tas vienkārši ir kāds traks fans."

Šis nav Oskara Bārtuļa "Twitter" konts:

Foto: Ekrānuzņēmums/@OskarsTheBart

Bārtulis savas karjeras laikā "Flyers" pārstāvēja 2009./2010. un 2010./2011. gada sezonā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu