VIDEO ⟩ Putins fantazē, ka Latvijā "atdzimst nacisms" (58)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Krievijas diktators un kara noziedznieks Vladimirs Putins trešdien centies kritizēt Latviju, izmantojot vienu no klasiskajām Kremļa propagandas tēzēm.

Putins trešdien tikās ar Otrā pasaules kara veterāniem.

Viņš tikšanās laikā centās kārtējo reizi iestāstīt, ka Latvijā, kā arī Ukrainā notiek "nacisma atdzimšana".

"Ko vēl var teikt par tiem, kas Ukrainā slavina Banderu un paaugstina viņu līdz nacionālo varoņu rangam, un pēc tam tūkstošiem staigā pa Ukrainas pilsētu galvenajām ielām? Kas viņi ir? Tas dod mums visas tiesības teikt, ka viņi ir neonacisti, jo Bandera un viņam līdzīgie sadarbojās ar Hitleru un nogalināja tūkstošiem cilvēku," prātuļoja kara noziedznieks.

Runājot par Latviju, viņš nu jau kārtējo reizi pieminēja Krievijas propagandas klasiku par leģionāru piemiņas dienas pasākumiem 16.martā. Kremļa saimnieks piemiņas pasākumos saskata "nacismu". 

"Paskatieties, kas Latvijā, piemēram, notiek. Tur taču "esesieši" katru gadu maršē vietējo tiesībsargājošo instanču aizsegā. Tie ir bijušie SS kareivji. Viņi to dara atklāti. Piesedzoties, es gribētu uzsvērt, piesedzoties ar to, ka viņi ir cīnījušies, it kā, par tautas neatkarību. Nekas nevar būt par attaisnojumu sadarbībai ar nacistiem un fašistiem. Nekas. Tas viss ir aizsegs. Patiesībā viņi ir nodevēji un nacisti. Bet mūsdienu sekotāji - neonacisti," trešdien fantazēja Putins.

Komentāri (58)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu