VIDEO Bēdīgi slavenā Endrū Teita fani Atēnās iziet ielās un pieprasa viņu atbrīvot no cietuma (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video.

Vairāki Endrū Teita fani šonedēļ Grieķijā, Atēnās, sapulcējās viņa atbalstam, jo pret viņu notiek izmeklēšana saistībā ar apsūdzībām par cilvēku tirdzniecību un izvarošanu, vēsta medijs "Insider".

Šonedēļ sociālajos tīklos izplatījās protesta akcijas video. Klipos redzams, kā daudz cilvēku pieprasīja Teita atbrīvošanu.

Teits un viņa fani ir popularizējuši frāzi "Top G" – saīsinājums no "labākais gangsteris".

Teits 2022. gada 29. decembrī Rumānijā tika aizturēts saistībā ar apsūdzībām par dalību organizētās noziedzības grupā, cilvēku tirdzniecībā un izvarošanā.

Influenceris, kuram ir ASV un Lielbritānijas pilsonība, iepriekš tika izslēgts no vairākām sociālo mediju platformām par naidīgiem izteikumiem par sievietēm un naida runu.

Teits tika aizturēts reizē sar savu brāli Tristanu un vēl diviem cilvēkiem.

Rumānijas organizētās noziedzības apkarošanas aģentūra paziņoja, ka četri aizdomās turamie - divi Lielbritānijas pilsoņi un divi Rumānijas pilsoņi - aizturēti saistībā ar apsūdzībām par dalību organizētās noziedzības grupā, cilvēku tirdzniecībā un izvarošanā.

Aģentūra atklāja, ka Lielbritānijas pilsoņi vervēja sievietes, kas vēlāk tika pakļautas fiziskai un garīgai vardarbībai, tika seksuāli izmantotas un piespiestas piedalīties pornogrāfijā, no kuras noziedzīgais grupējums guva peļņu.

Aģentūra identificējusi sešus cilvēkus, kurus grupējums seksuāli izmantojis.

Policija veica kratīšanas piecās mājās.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu