VIDEO Bļugers un "Penguins" pagarinājumā atzīst "Senators" pārākumu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pitsburgas "Penguins"
Pitsburgas "Penguins" Foto: AP/Scanpix

Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" vienība trešdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā piedzīvoja zaudējumu papildlaikā, viesos atzīstot Otavas "Senators" pārākumu.

Otavas klubs mājas spēlē bija pārāks ar 5:4 (2:2, 1:1, 1:1, 1:0), uzvaras vārtus gūstot Breidijam Tkačakam pagarinājuma 25.sekundē.

Bļugers laukumā pavadīja 14 minūtes un 56 sekundes, no kurām piecas minūtes un 52 sekundes spēlēja mazākumā un astoņas sekundes vairākumā. Latviešu uzbrucējs reizi meta pa vārtiem, divreiz pielietoja spēka paņēmienus, kā arī uzvarēja sešos no astoņiem iemetieniem, maču noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

"Penguins" labā vārtus pamatlaikā guva Džeisons Zakers, Jevgēņijs Malkins, Marks Frīdmans un Rikards Rakels, bet mājinieku rindās precīzi metieni padevās Aleksam Debrinketam, Timam Šticlem, Dreikam Batersonam un Šeinam Pinto.

Pitsburgas klubs 44 spēlēs izcīnījis 51 punktu, kas NHL Austrumu konferencē dod astoto pozīciju, kamēr "Senators" ar 43 punktiem ir 14.vietā.

Piektdien komandas tiksies atkārtoti, šoreiz mājinieku lomu uzņemoties "Penguins".

Tikmēr citā mačā bez latviešu uzbrucēja Rūdolfa Balcera sastāvā pie uzvaras trešdien tika Tampabejas "Lightning", kas viesos ar 5:2 (4:0, 0:0, 1:2) pārspēja Vankūveras "Canucks" hokejistus.

Uzvarētāju sastāvā ar "hat trick" izcēlās komandas kapteinis Stīvens Stemkos, bet pa reizei precīzi meta Ņikita Kučerovs un Breidens Points. Mājinieku rindās vārtus guva Andrejs Kuzmenko un Kvins Hjūzs.

"Lightning" ar 59 punktiem 43 mačos atrodas Austrumu konferences piektajā vietā, bet "Canucks" 44 spēlēs sakrājuši 39 punktus, kas dod 12.pozīciju Rietumu konferencē.

Nākamo spēli "Lightning" aizvadīs jau šovakar, kad viesos mērosies spēkiem ar Edmontonas "Oilers" vienību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu