VIDEO ⟩ Antanens un Lehkonens gūt pa diviem vārtiem "Avalanche" uzvarā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mikko Antanens
Mikko Antanens Foto: Reuters/ScanPix

Pa diviem vārtiem katrs Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē trešdien guva Mikko Rantanens un Arturi Lehkonens palīdzot čempionvienībai Kolorādo "Avalanche" viesos pārspēt Kalgari "Flames" komandu.

"Avalanche", pateicoties somu uzbrucēju precizitātei, izbraukumā bija pārāki ar 4:1 (3:0, 0:0, 1:1), svinot trešo uzvaru pēc kārtas.

Ar divām rezultatīvām piespēlēm uzvarētāju rindās jau ceturto spēli pēc kārtas izcēlās Neitans Makinons. Tāpat pa 0+2 šajā mačā iekrāja Devons Tēvs un Džozefs Teilors Komfers, bet vārtos Aleksandrs Georgijevs tika galā ar 34 no 35 metieniem.

"Flames" rindās vienīgos vārtus guva Tailers Tofoli.

Citā mačā Sanhosē "Sharks" trešdien savā laukumā ar 5:3 (0:1, 3:2, 2:0) pārspēja Dalasas "Stars" vienību.

Mājinieku sastāvā Ēriks Karlsons izcēlās ar vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm, 1+1 sakrāja Niks Bonino, bet vēl pa vārtiem guva Stīvens Lorencs, Timo Maiers un Logans Kutūrs, kamēr "Stars" rindās ar trāpīgiem raidījumiem izcēlās Tajs Dellandrea, Radeks Faksa un Džeisons Robertsons.

Savu 200.uzvaru karjerā izcīnīja "Sharks" vārtsargs Džeims Raimers, kurš šoreiz tika galā ar 33 no 36 metieniem. Pretējos vārtos Džeiks Otindžers atvairīja 23 no 27 metieniem.

Tikmēr zaudējumu savā laukumā trešdien piedzīvoja Ņujorkas "Islanders", kuri ar 1:4 (1:0, 0:2, 0:2) piekāpās Bostonas "Bruins" hokejistiem

Mājinieku rindās ar precīzu metienu izcēlās Zeks Parīzī, bet uzvarētāju sastāvā ar trāpīgiem metieniem atzīmējās Čārlijs Makavojs, Dereks Forborts, Breds Maršāns un Trents Frederiks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu