Pēc vairāk nekā 24 gadiem komā miris spāņu riteņbraucējs Alvaress

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pēc 24 komā pavadītiem gadiem izdzisusi Spānijas riteņbraucēja Raula Garsijas Alvaresa dzīvība, vēsta spāņu laikraksts "La Vanguardia".

Garsijam nāves dienā bija vien 42 gadi. Liktenīgo kritienu riteņbraucējs piedzīvoja 1998. gada 20. augustā, kad viņš bija vien 17 gadus vecs.

Jaunais riteņbraucējs tikko bija parakstījis līgumu ar profesionālo komandu "Venta Magullo-B Melero". Viņš kopā ar kolēģiem kalnos netālu no Madrides aizvadīja treniņu, kurā piedzīvoja liktenīgo kritienu.

Tika ziņots, ka Alvaress traucies ar aptuveni 80 kilometru stundā lielu ātrumu, kad nobrauca no ceļa un nogāzās no vairāk nekā piecu metru augstas klints.

Alvaress iedzīvojās smagā galvas un krūškurvja traumā, kā arī pamatīgi tika traumēta viņa kāja. Riteņbraucējs pārcieta četrarpus stundu ilgu operāciju, bet pēc operācijas nonāca komā no kuras tā arī nepamodās.

Pēc minētās operācijas Alvaress gadu pavadīja slimnīcā, bet pēc tam viņš tika pārvietots uz mājām, kur nākamos 23 gadus par viņu rūpējās riteņbraucēja tuvinieki.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu