VIDEO ⟩ "Izsaka divdomīgus piedāvājumus." Purvciemā iedzīvotāju uzmanību pievērsis aizdomīgs vīrietis rozā tērpā (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Degpunktā.

Rīgā, Purvciemā, bērnu un viņu vecāku uzmanību pievērsis kāds vīrietis, kurš mēģina ar jauniešiem aprunāties un sadraudzēties, vēsta raidījums "Degpunktā".

Raidījuma komanda ir saņēmusi vairākas ziņas no bērnu vecākiem, ka pie Rīgas 84. vidusskolas regulāri pastaigājas kāds aizdomīgs vīrietis, kurš cenšas sadraudzēties ar mazajiem skolēniem un izsaka viņiem divdomīgus piedāvājumus.

Rīgas 84. vidusskolas direktore Vineta Misgirda stāsta: "Mums ir zināms, ka, jā, šāds cilvēks ik pa laikam skolas teritorijā, pareizāk sakot, publiskajā sporta kompleksa teritorijā, ir parādījies.

Bija informācija gan no bērniem, gan no vecākiem. Mēs esam informējuši pašvaldības policiju. Tiek veikti arī papildu reidi – pašvaldība ir norīkojusi. Šā jautājuma risināšanai, lai šis cilvēks tiktu uzmanīts vairāk, ir iesaistījusies arī skolas padome."

Rīgas pašvaldības policijas pārstāvis Toms Sadovskis stāsta: lai gan pašvaldības policijā nav bijuši izsaukumi vai iedzīvotāji iesniegumi saistībā ar notikušo, pašvaldības policijas darbinieki aktīvi seko līdzi sociālo apkaimju grupās notiekošajam un šādi pamanīja arī ierakstu par šo vīrieti.

Pašlaik šis vīrietis policijas redzeslokā nav nonācis, bet, tiklīdz tas notiks, Rīgas pašvaldības policija par to informēs Valsts policijas darbiniekus, kuriem tālāk būs darbs Kriminālprocesa ietvaros, ja aizdomas par vīrieša nolūkiem apstiprināsies.

Valsts policija, reaģējot uz informāciju, ir sākusi resorisko pārbaudi un noskaidro apstākļus. Neoficiāla ziņas liecina, ka vīrietis jau vienu reizi ir nonācis policijas redzeslokā par publisku pašapmierināšanos Ķengaragā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu