Krollis: Šāds variants apmierina gan manas, gan "Valmieras" intereses

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Raimonds Krollis
Raimonds Krollis Foto: Jānis Līgats

Latvijas futbolista Raimonda Kroļļa pievienošanās Itālijas A sērijas komandai "Spezia" apmierināja ne tikai viņa iepriekš pārstāvētā kluba "Valmiera" intereses, bet arī paša spēlētāja vēlmes, sarunā ar "Latvijas Avīzi" atzina Krollis.

Klubs vēl nav oficiāli izziņojis Kroļļa pievienošanos, taču portāls "Sportacentrs.com", atsaucoties uz savā rīcībā esošu informāciju, ziņoja, ka vienošanās noslēgta otrdien. Savukārt laikraksts "La Nazione" vēstīja, ka Krollis un slovēņu pussargs Tio Cipots komandas rindas papildinās pēc Itālijas kausa astotdaļfināla, kurā "Spezia" ceturtdien piekāpās Bergāmo "Atalanta".

"Pagājušas vien dažas dienas, kopš esmu šeit, tāpēc par pirmo spēli vēl ir krietni par agru runāt. Ar pamatsastāvu neesmu trenējies, lai gan ar nākamajiem komandas biedriem tiku iepazīstināts, " stāstīja Krollis, kurš Itālijā esot jau kopš pirmdienas.

Tāpat Latvijas futbolists atklāja, ka bijuši vairāki varianti, taču pievienošanās "Spezia" bijis optimālākais variants, kas apmierina visas iesaistītās puses.

"Aģents strādāja, piedāvāja klubus, un es varēju izvēlēties. Šis variants apmierināja gan manas vēlmes, gan "Valmieras" intereses. Vai bija arī citi varianti? Kaut kas bija, jā, bet tas vairs nav aktuāli, " teica Krollis.

A sērijā "Spezia" nākamo maču aizvadīs svētdien, kad savā laukumā tiksies ar "AS Roma".

Spēcijas komanda ar 18 punktiem 18 spēlēs ieņem 15.vietu 20 klubu konkurencē un sezonas otrajā pusē tai jācīnās par vietas saglabāšanu A sērijā.

Iepriekšējā sezonā Krollis Latvijas futbola virslīgā 34 spēlēs guva 24 vārtus un atdeva piecas rezultatīvas piespēles, līgas labāko vārtu guvēju sarakstā ieņemot pirmo vietu un palīdzot "Valmierai" izcīnīt vēsturē pirmo čempiontitulu.

Par sniegumu 2022.gadā Krollis saņēma četras balvas Latvijas Futbola federācijas (LFF) laureātu vakarā. Viņš trešo reizi pēc kārtas tika atzīts par jaunatnes labāko futbolistu, bet otro reizi pēc kārtas - par virslīgas sezonas labāko uzbrucēju. Tāpat viņam tika arī Latvijas virslīgas sezonas labākā spēlētāja un labākā vārtu guvēja balvas.

"Valmieras" kapteinis Krollis Vidzemes klubam pievienojās pirms 2021.gada sezonas, pirms tam pārstāvot "Metta" komandu.

Latvijas nacionālās izlases sastāvā Krollis 27 mačos guvis trīs vārtus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu