Bezvēsts pazudis aktieris Džulians Sands

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Shutterstock

Apstiprināts, ka pagājušajā nedēļā bez vēsts pazudušais vīrietis Sanbernardīno kalnos Losandželosā, Kalifornijā, ir britu aktieris Džulians Sands, ziņo britu raidsabiedrība BBC. Tika ziņots, ka 65 gadus vecais vīrietis pagājušajā piektdienā pazudis Beldīboulas apkaimē, Kalifornijas dienvidos.

Aizvadītājā nedēļā šajā reģionā bijuši īpaši slikti laikapstākļi. Zinot, ka Sands ir aktīva dzīvesveida piekritējs, tiek lēsts, ka viņš, iespējams, ir devies kalnu pārgājienā.

Policija nākusi klajā ar paziņojumu, ka lavīnu risku dēļ no Sanantiono kalna (kurš atrodas Sanbernardīno kalnu masīvā) pagājušās nedēļas nogalē tika atsauktas glābēju komandas, taču vīrieša meklēšana turpinās ar dronu un helikopteru. Sanbernardīno rajona policijas šerifa departaments ziņu aģentūrai AP norādījis, ka Sands paziņots par bezvēsts pazudušu piektdien, 13. janvārī, plkst. 19.30.

Tāpat departaments apstiprinājis, ka lokālā meklēšana atsāksies, tiklīdz to atļaus laikapstākļi.

Sanbernardīno kalnu masīvs Losandželosā, Kalifornijā
Sanbernardīno kalnu masīvs Losandželosā, Kalifornijā Foto: Shutterstock

Tāpat šerifs uzsvēris, ka pēdējo četru nedēļu laikā departaments saņēmis kopumā 14 zvanus, kuri saistāmi ar krīzes situācijām Sanbernardīno kalnos, un īpaši uzsvēra "divreiz pārdomāt", vai būtu īstais laiks plānot pārgājienus, ņemot vērā šībrīža vēja, sniega un lietus intensitāti reģionā, kā arī uztvert policijas un glābēju brīdinājumus tik nopietni, cik vien iespējams.

Aktieris Džulians Sands ir pazīstams ar lomām kino un TV drāmās, tostarp "Istaba ar skatu" (A Room With A View, 1985), "Kailās pusdienas" (Naked Lunch, 1991), un seriālā "Smolvila" (Smallville, 2009-2010) Kopš 2020. gada aktieris dzīvo Losandželosā un pavisam nesen piedalījās XX gadsimta laikmeta drāmā "Benedikcija" (Benediction, 2021).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu