Dzīvnieku patversmē "Labās mājas" notiks Jaunā gada sagaidīšana

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgas dzīvnieku patversmē "Labās mājas" notiks austrumu kalendāra Jaunā gada sagaidīšanas pasākums, informē patversmes pārstāve.

Patversmē norāda, ka, tā kā pēc svētkiem ir samazinājusies patversmes apmeklētāju interese par to, kā var palīdzēt bez saimnieka palikušajiem dzīvniekiem, "Labas mājas" aicina interesentus uz lietderīgu, izzinošu un radošu Jaunā gada sagaidīšanu ar zaķu un kaķu tēmu.

Pasākuma laikā notiks ekskursijas pa dzīvnieku patversmes teritoriju, radošās darbnīcas iekštelpās, zaķu un kaķu masku konkurss, āra aktivitātes, fotografēšanās ar Lielo Zaķi un patversmes simbolu balto sunīti Robinu.

Pasākums notiks Juglā, Mežapurva ielā. Ieeja pasākumā notiek par ziedojumiem, kas tiks izlietoti dzīvnieku patversmes uzturēšanai.

Dzīvnieku patversme "Labās mājas" ir lielākā suņu un kaķu patversme Rīgā. "Labās mājas" ir vienīgā dzīvnieku patversme Latvijā, kas darbojas tikai uz sabiedrības ziedojumu pamata speciāli patversmes dzīvniekiem projektētā un uzbūvētā ēkā, kur visi dzīvnieki mīt iekštelpās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu