Jaunas iespējas. Nedēļas horoskopi no 23. līdz 29. janvārim

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Aleksandra Starkova/Shutterstock

Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 23. līdz 29. janvārim.

AUNS

Būsi mundrs, rosīgs un gatavs jauniem izaicinājumiem. Tāda sajūta, ka pasaule sadodas rokās un visas durvis atveras, lai tu realizētu un sasniegtu sen kārotus mērķus. Protams, par baltu velti nekas dots netiks – jāstrādā kārtīgi, jāmeklē domubiedri un arī jārunā par pienācīgu novērtējumu materiālā izteiksmē. Finanšu tēma šonedēļ svarīga. Prātosi kā nopelnīt un arī, kur iztērēt. Sekmīgi pirkumi mājas saimniecībai. Nedēļas nogalē vari doties iepirkšanās tūrē. Kāds laiks jāatvēl sabiedriskām aktivitātēm – draugu ballītei vai kultūras pasākuma apmeklējumam.

VĒRSIS

Ļoti daudzkrāsaina emociju gammā. Senās Ķīnas domātājs Konfūcijs teicis, ka savaldīgs cilvēks retāk kļūdās. Un būtu ļoti vēlams to ievērot, jo ir riski ātrumā un steigā sastrādāt vai sarunāt ko tādu, kas vēlāk jānožēlo. Savukārt, ja emocijas ar plusa zīmi, tad neskopojies ar labiem vārdiem, uzmundrini kolēģus, samīļo tuviniekus. Pozitīvam cilvēkam smaida veiksme. Turklāt var rasties iespējas pakāpties pa karjeras kāpnēm un palielināt ienākumus. Nedēļas nogalē vari ieplānot tālāku izbraucienu, ekskursiju, kaimiņvalstu apmeklējumu. Svarīgas arī sirdslietas, kurās siltas un sirsnīgas emocijas.

DVĪŅI

Ļoti daudz enerģijas, bet neko nesasteidz – vispirms domā, tad runā; nebārsti solījumus, ja neesi pārliecināts par iespējām tos izpildīt un pirms svarīgu lēmumu pieņemšanas visu izvērtē. Saspringtajā dienu skrējienā laiku pa laikam gribēsies mieru un klusumu. Pusdienas laikā vai pēc darba izej garākā pastaigā, izvēdini galvu, sakārto domas. Patiesībā ir lielisks laiks, lai parādītu savas spējas un profesionalitāti. Cilvēki ieklausīsies tavā viedoklī un atzīs par autoritāti. Kad darba nedēļa galā, tad gan vairs ar lietišķiem jautājumiem nenodarbojies. Burvīgs laiks izklaidēm tuvinieku un draugu lokā.

VĒZIS

Nedēļa bez īpaša uzrāviena profesionālajā jomā, tāpēc svarīgus darbus patlaban neplāno. Drīzāk vajadzētu padomāt par jaunu sadarbību. Tavas idejas ir labas un praktiskas, taču vienam pašam var pietrūkt laika un spēka tās īstenot. Toties tagad ir sekmīgs laiks, lai atrastu cilvēkus, kas gatavi iesaistīties un strādāt kopā. Pārāk neuzticies solījumiem, bet norunas noformē korektos līgumos. Ja kārtojami lietišķi jautājumi iestādēs vai bankās, tad ir īstais laiks. Savukārt brīvdienās jaukas un iedvesmojošas izklaides kopā ar draugiem.

LAUVA

Pratīsi sevi pasniegt sabiedrībā un iegūsi simpātijas – cilvēki labprāt ar tevi sadarbosies, un daudzi vārti tiks atvērti ar smaidu. Ir labs laiks lietišķo kontaktu veidošanai un sponsoru meklējumiem. Ja tev ir bizness vai kāda lietišķā ideja, tad īstajā brīdī var iespējama tikšanās ar īstajiem cilvēkiem un sākas jauns projekts. Ikdienas darbā apliecināsi sevi kā lielisku profesionāli un autoritāti. Nedēļas nogalē ģimene un mīļotais cilvēks vēlēsies no tevis nedalītu uzmanību, un tu arī no sirds rūpēsies un izdomāsi ko aizraujošu. Ja sirds brīva, tad iespējami interesanti piedzīvojumi.

JAUNAVA

Gatavojies uz nopietnu strādāšanu un to, ka plāni un uzdevumi var mainīties no tevis neatkarīgu iemeslu dēļ. Tas gan mazliet pabojās garastāvokli, jo esi kārtības piekritējs. Bet dzīve dažkārt piespēlē situācijas, kurās pārbauda spēju reaģēt ārpus ierastās komforta zonas. Nedomā: kā būtu, ja būtu... bet rīkojies atbilstoši apstākļiem un būsi trāpījis desmitniekā – profesionālie panākumi garantēti un, iespējams, arī ienākumu palielināšanās. Taču līdztekus lietišķajām tēmām svarīga arī privātā dzīve. Sirdī ieskanas romantiskās stīgas un jāļaujas dzīves baudīšanai.

SVARI

Darbā vai biznesā lieli plāni. Varbūt nedaudz par lieliem, bet tā nav nelaime – realizēšana būs ilgāka, piņķerīgāka, taču galarezultātā savu panāksi un ar rezultātu būsi apmierināts. Kādam iespējama sekmīga sadarbība ar ārzemju partneriem, komandējums vai dalība attālinātā starptautiskā pasākumā. Brīvdienās dažādi darbi mājas saimniecībā. Ieplāno lielo uzkopšanu, interjera uzlabošanu un noslēgumā ballīti kopā ar mīļiem cilvēkiem. Mīlas jomā varbūt viss nenotiks tā kā tu vēlies, bet tad ir jāizrunājas – ko gaidi no attiecībām un ko mīļotais cilvēks gaida no tevis.

SKORPIONS

Svarīga prasme sadarboties. Kaut arī savā dziļākajā būtībā esi individuālais spēlētājs, šajā nedēļā vajadzētu ieklausīties kolēģos vai biznesa partneros: viņu idejas var izrādīties noderīgas. Ja rodas sajūta, ka neesi kopā ar īstajiem cilvēkiem, tad lietas labā kaut kas jādara – maini darbu vai meklē jaunus darījumu partnerus. Lietišķo jautājumu kārtošanā veiksme ir ar tevi. Kādā brīdī varbūt sapratīsi, ka pietrūkst iemaņu vai zināšanu. Tā nav nelaime – skati kursu vai semināru piedāvājumus. Nedēļas nogalē romantiski piedzīvojumi sirdslietās. Dvēsele lido pus solīti virs zemes.

STRĒLNIEKS

Veiksme būs tava sabiedrotā dažādās dzīves jomās, tomēr par visiem simts procentiem uz to nevajadzētu paļauties. Rakstnieks, politiķis un viens no ASV dibinātājiem Bendžamins Franklins teicis: „Tas, kurš cer uz veiksmi, nekad nezina iznāks viņam šodien vakariņot vai ne.” Jāiegulda arī darbs, un tad ar ienākumiem būsi apmierināts. Varbūt pat vairāk, nekā sākotnēji cerēts. Darbā nemierīgi, bruņojies ar pacietību un neļauj vaļu bangojošām emocijām. Nedēļas nogalē vēlams tālāks izbrauciens vai ekskursija. Kāda brīvā sirds ceļojumā var satikt savu īsto cilvēku.

MEŽĀZIS

Panākumu atslēga slēpjas spējā sarunāties un tolerancē pret atšķirīgiem uzskatiem. Konservatīvā pieeja un idejas šajā nedēļā nebūs topā, tāpēc vēlama elastīga pieeja jebkurā situācijā. Kolēģiem, vadībai vai darījumu partneriem jaunas idejas? Uzklausi un diskutē. Esi atvērts sadarbībai, ja arī tavas domas atšķiras no kopējā koncepta. Un, protams, neaizmirsti apspriest arī samaksas jautājumus. Ātra peļņa diez vai sanāks, bet ar uzcītību un neatlaidību palielināsi ienākumus nākotnē. Nedēļas nogalē visu uzmanību velti privātajai dzīvei. Skaisti un sirsnīgi brīži kopā ar mīļoto.

ŪDENSVĪRS

Iespējamas garastāvokļa maiņas: kādā brīdī dvēselē pesimistiska nots, kādā – optimistisks skatījums uz situācijām, kurās tas varbūt nav īsti vietā. Sadarbojies un uzticies cilvēkiem, ar kuriem iets cauri dažādām dzīves vētrām, un pus puds sāls apēsts. Viņi nepievils. Nedēļas nogalē svarīgi mājas darbi – jāapskata, kas tīrāms, kas labojams, ko jaunu, skaistu ieviest interjerā. Sirsnīgas sarunas ar mīļajiem cilvēkiem. Bet, ja šobrīd esi viens, tad padomā – kāpēc? Atver sirdi mīlestībai un kāda skatiena uguntiņa var aizdegt kaislību liesmu.

ZIVIS

Radošais gars vēlas brīvību! Lai vai kāds būtu tavs ierastais dienas ritms un pienākumi, izbrīvē laiku pats sev. Garāka pastaiga pusdienas laikā vai vakarā pēc darba, laba filma vai koncerts tīmeklī, kad iekrīt brīvāks brīdis... No maziem sīkumiņiem vari salikt mozaīku, kas sniedz līdzsvaru un sirdsmieru. Tas vajadzīgs, lai varētu doties uz priekšu un gūt panākumus profesionālajā jomā. Ir iespējas arī satikt cilvēkus, kam tavas ieceres ir ļoti saistošas. Brīvdienās apdari svarīgākos mājas darbus un dodies piedzīvojumos. Sirdslietās daudz vilinājumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu