"Katrs izskatās, kā vēlas." Pēc komentāra par Ostapenko "gabarītiem" "Twitter" lietotāju vidū izceļas pamatīga brēka (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aļona OStapenko
Aļona OStapenko Foto: AFP/SCANPIX

Mikroblogošanas vietnē "Twitter" pēc kādas lietotājas komentāriem par Latvijas tenisistes Aļonas Ostapenko "gabarītiem" izcēlās pamatīga viedokļu apmaiņa.

Ostapenko svētdien, 22. janvārī, uzvarot perspektīvo ASV tenisisti Koko Gofu (7-5, 6-3), sasniedza "Australian Open" ceturtdaļfinālu.

Latviešu tenisiste "Australian Open" ceturtdaļfinālu sasniedza pirmo reizi karjerā, bet atradās lietotāja, kura uzmanību vērsa prom no Ostapenko sportiskā sasnieguma.

"Titulu ziņā Ostapenko nepanāks Serēnu Viljamsu, bet gabarītu ziņā, šķiet, jau to ir izdarījusi," rakstīja "Twitter" lietotāja Natalija Žogole.

Lai gan "Twitter" lietotāja, atbildot uz citiem tvītiem, norādīja, ka komentāram par tenisistes "gabarītiem" neesot nosodoša zemteksta, kritika no apkārtējiem neizpalika.

Bija arī lietotāji, kuri komentārā par tenisistes "gabarītiem" nesaskatīja neko aizvainojošu, norādot, ka sportistu auguma parametri tenisā līdzīgi kā jebkurā citā sporta veidā ir būtiski.

Ceturtdaļfināla sasniegšana Ostapenko dod 430 WTA ranga punktus, kas šobrīd ļauj rangā pakāpties uz 11.vietu.

2023.gada sezonas pirmais "Grand Slam" turnīrs Melburnā uz cietā seguma norisināsies līdz 29.janvārim.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu